Richie Opublikowano 29 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 29 Października 2002 czy ktos moze mi to wyjasnic? dlaczego tylko 64mb moge na st6 ustawic? bios 8A, na 128mb na BX bylo duzo lepiej w grach i benchmarkach, czemu tu jest tylko 64? 8O Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Richie Opublikowano 29 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 29 Października 2002 20 odslon i nikt nie wie? 8O :cry: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MicJes Opublikowano 29 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 29 Października 2002 Pewnie plyta wiecej nie daje. Sa takie przypadki, ze sie nie da wiecej. Przykro mi... :( Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Daethar_Rumarth Opublikowano 29 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 29 Października 2002 Z tego co pamietam, to jest to wina chipsetu. Nic nie poradzisz :( Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Richie Opublikowano 29 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 29 Października 2002 jak Abit mogl zrobic taka kiche :( dzieki Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
e!Gr00bY Opublikowano 29 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 29 Października 2002 U mnie różnicy nie ma praktycznie między 4 czy 128mb :o A dlaczego nie 128mb ? Wyślij maila do supportu ABITa może odpiszą :D Możliwe, że jest to kwestia BIOSu. Rozumiem, że masz najnowszy/najlepszy ? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Richie Opublikowano 29 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 29 Października 2002 mam 8A to jednak chipset, szkoda :( przy wiekszych texturach w grze bedzie gorzej :( Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Uzurpator Opublikowano 29 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 29 Października 2002 Jezeli nie masz przepotopowego akceleratora (16 - 32 Mb ramu) to podniesienie agp aperture nic nie da. Od DIME odchodzi się gdyż ram komputera jest zbyt wolny na potrzeby kart grafiki. Karty z 128 MB wogóle nie potrzebują agp aperture, a hkarty 64 mb awaryjnie powinny mięć ustawione 64 mb. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Richie Opublikowano 29 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 29 Października 2002 mam przedpotopowy akcelerator gf2 32mb.. nie wiedzialem, ze jest przedpotopowy tylko ;) :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Uzurpator Opublikowano 29 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 29 Października 2002 technicznie rzecz ujmując gf2 ti już ma swoje lata świetności za sobą... BTW gf4 mx się niewiele od gf2 ti różni :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzybu Opublikowano 29 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 29 Października 2002 to i815 ja mam asusa i tesh tak jest nie mniej jak jest szybki ram czyt fsb 133< 2-2-2 to spoko smiga ja nei nazekam prz ustawieniach ajkie opisalem na gf2mx 64 Mb tekstura obrabia przy okolo 150 klatkach (3dmark 2000) jezeli pamiec jest wolniejsza nie robi tej textury lae zbieram za niedlugo jak sie ukaze mam nadzieje radek 9500pro i po akcji Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...