Zenfist Opublikowano 13 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 13 Kwietnia 2005 Witam, Czy znacie edytor, który jest w stanie zamienić mi ciąg znaków na inny (skrócić nazę zmiennej) w wielu plikach w obrębie jednego katalogu? Dodam, że ma to być pod Windows XP. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nargil Opublikowano 13 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 13 Kwietnia 2005 macromedia dreamweaver ctrl + F -> szukaj w katalogu: szukany text: zamien na: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KrzychuG Opublikowano 13 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 13 Kwietnia 2005 MED - musialbys zaladowac wszystkie pliki z danego katalogu do programu (zaznczaczasz wszystkie i przeciagasz na okno programu) a potem skorzystac z opcji zakmnac i zapisac wszystkie pliki (odpowiednio opcja w menu) ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pablo_la Opublikowano 20 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 20 Kwietnia 2005 Nie wiem czy to jeszcze aktualne ale polecam ReplacEm 2.0 opis: Program wyszukujący ciągi znaków w wybranych plikach i katalogach, które od razu można zmieniać według zadanych kryteriów. ReplacEm to nieocenione narzędzie pracy każdego webmastera i programisty. Dzięki niemu możemy na przykład zmieniać lub usuwać informacje w wielu plikach jednocześnie, bez konieczności ręcznego ich wyszukiwania i otwierania. Mnie sie przydaje :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...