Strongmen Opublikowano 13 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 13 Kwietnia 2005 Wlasciwie to nie wiedzialem dokladnie gdzie by to umiescic - ale jako ze sprawa zwioazana jest z kr.graficzna to ... do rzeczy JAKIE NAPIECIE DAJE ZLACZE PCI ?? :lol: posiadam karte VOODOO 5500 wlasnie na zlaczu PCI :) i o tyle o ile odpwiednik na AGP chodzi na 3,3 v to zastanawia mnie na jakim napieciu chodzi wersja 5500 PCI ?? przeszukalem siec ale jakos nie udalo mi sie niczego specialnego znalezsc ... Bardzo bym prosil o pomoc gdyby ktos cos wiedzial :) Dzieki i pozdrawiam serdecznie Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nyny Opublikowano 13 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 13 Kwietnia 2005 Zwykły PCI ma 5V. Ale poczytaj tu i wszystkiego sie dowiesz: http://www.swyx.com/support/ssdb.html?kbid=kb2471 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Strongmen Opublikowano 13 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 13 Kwietnia 2005 Wielkie Brawa tego mi bylo trzeba ! - dzieki - czyli jedna sprawe mam juz zalatwiona To moze drugie nietypowie pytanie :) Powiedzcie mi prosze jaka wielkosc w Cm czy tez mm ma procesor Graficzny wykonany w 0,25 Mikrona czyli taki jak TNT2 czy tez Voodoo 5500 pytam z tego wzgledu gdyz zastanawiam sie czy podejdzie Zólty zalman ten z NB , a na niego dalbym papsta 40x40x20 i to ladnie domyslam sie , schlodzilo mojego 2 procesorowego voodoo - Problem wlansie tylko czy ten zolty zamlan obejmie calego rdzenia 0,25 microna bo on jakby nie bylo dosc duzy jest Co prawda zamlan ma 37x37 jednak dochodza do tego zaczepy i sama powierzchnia styku z rdzeniem nie wiem dokladnie jaka jest ... Jakies sugestie ?? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Strongmen Opublikowano 14 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 14 Kwietnia 2005 Nikt nie zmierzy ?? :P Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość ath Opublikowano 14 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 14 Kwietnia 2005 Jest to standardowa wielkosc, taka sama jak np. chipsety na mobo. Jesli masz przy gpu te standardowe dwa otworki to powinien bez problemu sie zmiescic. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kobrowisko Opublikowano 19 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 19 Kwietnia 2005 Nikt nie zmierzy ?? :P 1388125[/snapback] A kto ma :blink: ??? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dheus Opublikowano 20 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 20 Kwietnia 2005 To wyglada jak przepytywanie z historii... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
<SmILek> Opublikowano 23 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 23 Kwietnia 2005 nielepiej cos home made robic? z starego coolera od celka?? bo bulic 20zł za kawalek żóltego aluminium :blink: ja za 5zł kupilem zloty radiatorek od slotowego P II ktory mi strarczyl na ramy od karty GPU i jeszcze kawalek zostal ;-) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
greg505 Opublikowano 28 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 28 Kwietnia 2005 @Strongmen jak sie patrzy na twoja kolekcje 3dfx'a to az sie łezka w oku kreci :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wunat Opublikowano 28 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 28 Kwietnia 2005 Strongmen: 3 rzeczy: 1. skroc siga 2. edytuj posty 3. zmien nazwe tematu na regulaminowa. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...