Skocz do zawartości
Mutos

WYBORY

Czy glosowales w wyborach samorzadowych?  

1. 1. Czy glosowales w wyborach samorzadowych?

• TAK
      15
    • NIE
      20

Rekomendowane odpowiedzi

Mój powód nieuczestniczenia w wyborach dość błahy jes. Nie jestem zameldowany w Krakowie gdzie teraz mieszkam więc nei uważałem za stosowne wybierać się do Częstochowy tylko po to, by głosować...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

NIE , dlaczego ?

Poniewaz tych co znam to zlodzieje i oszolomy, a tych co nie znam to olalem po kampanii (anty)wyborczej jaka przeprowadzali  :?

NIE bo to sa zlodzieje , i tak nic nie zrobia w moim miescie chyba poszlo na glosowanie ok 32 % , hehehe

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Jeśli chodzi o mnie to to nie moge jeszcze uczestniczyć w wyborach :| i wcale mnie to jakoś nie martwi  :P .

A ja bardzo chcialem isc i sie udalo, a nie jestem pelnoletni. Moja mama szla i nie wiedziala na kogo glosowac, wiec ja wypelnilem jej karte :P

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

No ja glosowalem :D :D :D ale i tak nic to nie da bo kazdy zadzacy chce sie tylko dorwac do worka z forsa :) ale za to jak skoncze 35 lat to kandyduje w wyborach na prezydenta :D.

A tak apropo mozna by zalozyc partie overclockerow :D

taa i bedziemy robic najwieksze "Przekrety" w rzadzie :]]]]]]

oczywiscie nagrzanych bedziemy chlodzic freonem;]]]

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi