shadow1221 Opublikowano 13 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 13 Kwietnia 2005 Witam, mam zamiar zlozyc komputer w niedlugim czasie i mam pytanie co brac. Czy MSI K8N NEO2 Platinum + gecube Radeon 9550 extreme czy DFI LanParty UT NF4 SLI-DR + gforce 6200 Gigabyte GV-NX62128D 128MB na PCI-E, czy płyta moze pracować z wyłączonym sli, tzn. na 1 karcie graf? radka już kupiłem, za bardzo się pospieszyłem więc musiałbym go sprzedac, więc pytam czy nadal się opłaca inwestować w te PCI-E i DFI... pozdr Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
99tomcat Opublikowano 13 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 13 Kwietnia 2005 Witam, mam zamiar zlozyc komputer w niedlugim czasie i mam pytanie co brac. Czy MSI K8N NEO2 Platinum + gecube Radeon 9550 extreme czy DFI LanParty UT NF4 SLI-DR + gforce 6200 Gigabyte GV-NX62128D 128MB na PCI-E, czy płyta moze pracować z wyłączonym sli, tzn. na 1 karcie graf? radka już kupiłem, za bardzo się pospieszyłem więc musiałbym go sprzedac, więc pytam czy nadal się opłaca inwestować w te PCI-E i DFI... pozdr 1387641[/snapback] Jak masz kasy wystarczająco to bierz DFi(tylko po co ci sli?) i do tego 6200 albo lepiej 6600.Jak nie masz dobrej grafy to nie ma powodu pozostawać przy agp, zwłaszcza,że te same karty na pci-e sa nieco tańsze! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
shadow1221 Opublikowano 13 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 13 Kwietnia 2005 hmm znalazłem ofertę na ta plytkę za 550zł, więc myślę nad nią, a czym się różni zwykła Lanparty nf4 od tej sli ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cavarr Opublikowano 13 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 13 Kwietnia 2005 (edytowane) no ta oferta to pewnie stąd http://allegro.pl/show_item.php?item=47205631, a co do tego czym sie różni ultra-d od SLI to chipsetem, który oficjalnie obsługuje SLI, oraz czteroma dodatkowymi wej. SATA. Różni się jeszcze innymi duperelami. edit zdarza się też inny kodek Realteka ALC880 Edytowane 13 Kwietnia 2005 przez cavarr Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
shadow1221 Opublikowano 13 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 13 Kwietnia 2005 jednak chyba wezme ultra-d, bo w tej super ofercie koles daje 14 dni gwary od jego a reszta producent w niemczech :/ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...