Gość Pioorek Opublikowano 31 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 31 Grudnia 2005 novvy? Co ty gadasz? mowisz o filmie "bez twarzy"? Jezeli tak to podobniestwo do GTA:VC jest zerowe ;/ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NoVVy Opublikowano 31 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 31 Grudnia 2005 novvy? Co ty gadasz? mowisz o filmie "bez twarzy"? Jezeli tak to podobniestwo do GTA:VC jest zerowe ;/"Bez twarzy" to jest zupełnie co innego (z Cage'em i z Travoltą) a mi chodziło o "Scarface" czyli "Człowiek z blizną" z Al'em Pacino. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
::snoopy:: Opublikowano 31 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 31 Grudnia 2005 @ kev: W spisie Doom sie powtarza. Może jeden powinien mieć "3" Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LCC Opublikowano 31 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 31 Grudnia 2005 (edytowane) A gdzie jest Fahrenheit. A i jeszcze Halo, premiera filmu będzie w 2007 roku. Edytowane 31 Grudnia 2005 przez LCC Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
el_gringo_dado Opublikowano 31 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 31 Grudnia 2005 Jeszcze bym dodał BloodRayne (premiera 6 stycznia) i Opowieści z Narnii (The Chronicles Of Narnia, premiera też jakoś w styczniu) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Pioorek Opublikowano 31 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 31 Grudnia 2005 Hitmana nie ma jeszcze, Vin Diesel ma grac ;) NoVVy aha, ale scarface przetlumaczyli wlasnie na bez twarzy co nie? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NoVVy Opublikowano 31 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 31 Grudnia 2005 NoVVy aha, ale scarface przetlumaczyli wlasnie na bez twarzy co nie?"Bez twarzy" to "No face" a "Scarface" w polskim tłumaczeniu zawsze był mi znany jako "Człowiek z blizną". Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
raven_88 Opublikowano 31 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 31 Grudnia 2005 Nie "No face" a "Face off" co do Hitmana - wg mnie lipa - powinien zagrać go Jason Statham albo... Bruce Willis...:) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NoVVy Opublikowano 31 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 31 Grudnia 2005 Nie "No face" a 1852174[/snapback] co do Hitmana - wg mnie lipa - powinien zagrać go Jason Statham albo... Bruce Willis...:) Lubię filmy z Willis'em ale on już chyba trochę za stary :D A wracając do tematu to na PS2 jest gierka Rocky. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Pioorek Opublikowano 31 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 31 Grudnia 2005 Aaa no tak Face Off ;] sry za zamieszanie ;] Vin Diesel swietnie pasuje do roli hitmana oO Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
alCatraz Opublikowano 31 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 31 Grudnia 2005 (edytowane) Aaa no tak Face Off ;] sry za zamieszanie ;] Vin Diesel swietnie pasuje do roli hitmana oO Vin Diesel w roli Hitmana :lol: IMO gorszego wyboru nie mogli dokonać. Tobias Reaper nie jest typem osiłka, wg. mnie najlepiej do tej roli pasowałby Jason Statham (kto oglądał Transportera ten zrozumie). Wybaczcie, ale mnie coś takiego nie przekonuje... ;) Edytowane 31 Grudnia 2005 przez alCatraz Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość kev Opublikowano 31 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 31 Grudnia 2005 Ooo tak Staham pasuje idealnie a oglądałem z nim wiele filmów takich jak: Transporter Transporter 2 The One Przekręt Jak ugryźć 10 mln chyba tam grał ;] i jeszcze jakiś jeden ale nie pamiętam :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NoVVy Opublikowano 31 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 31 Grudnia 2005 Vin Diesel w roli Hitmana :lol: IMO gorszego wyboru nie mogli dokonać. Tobias Reaper nie jest typem osiłka, wg. mnie najlepiej do tej roli pasowałby Jason Statham (kto oglądał Transportera ten zrozumie).Dokładnie tak, Jason Statham bardziej pasuje do tej roli i w ogóle jest taki bardziej poważniejszy niż Vin Diesel. Nikt jeszcze nie wymienił Back To The Future. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Pioorek Opublikowano 31 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 31 Grudnia 2005 lol alCatraz ahaha pwned. Dobra fotka ;] ale koles jakas tam mine smieszna walnal, przeciez potrafi grac w filmach i po przerobkach by nawet pasowal. Transportera II kawalek widzialem i nie lubie bajek ;] Ale ten z transportera tez pasuje. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość kev Opublikowano 31 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 31 Grudnia 2005 ...zapomniałem o Cellular (Komórka) ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość hydro2 Opublikowano 1 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 1 Stycznia 2006 Turtlesy :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość kev Opublikowano 1 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 1 Stycznia 2006 (edytowane) Pobawiłem się troche tym zdjęciem i teraz się wypowiadajcie kto bardziej pasuje do roli Hitmana :D Oczywiście, że Statham !!! Gdyby ogolili Stathama na Łyso to byłby świetnym Hitmanem... Poprostu fotke znalazłem gdzie ma troche włosów :P Edytowane 1 Stycznia 2006 przez kev Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sesq Opublikowano 1 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 1 Stycznia 2006 mam pytanie, do jakiego filmu dopasowaliscie gre Fahrenheit ??? przeceirz nie ma takiego filmu ! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość kev Opublikowano 1 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 1 Stycznia 2006 A gdzie jest Fahrenheit. A i jeszcze Halo, premiera filmu będzie w 2007 roku. No właśine - dodałem Fara ale nie pomyślałem czy jest taki film bo Ci zaufałem ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sesq Opublikowano 1 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 1 Stycznia 2006 nie jest źle Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość kev Opublikowano 1 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 1 Stycznia 2006 Nie jest źle... ...Jest do [ciach!!!] ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FrIkO Opublikowano 1 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 1 Stycznia 2006 Czy ja wiem, mi ten Statham tez srednio pasuje do Hitmana... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość kev Opublikowano 1 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 1 Stycznia 2006 Czy ja wiem, mi ten Statham tez srednio pasuje do Hitmana... Nie widziałeś go w akcji... Idealnie pasuje... Ale jak coś to załóżmy nowy wątek żeby nie robić OT ;] bo tu tylko Hitmanujemy :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
860lacov Opublikowano 2 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 2 Stycznia 2006 (edytowane) Ja podejrzewam, że i tak najlepszy byłby ten człowiek Edytowane 2 Stycznia 2006 przez hot_lopez Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość kev Opublikowano 2 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 2 Stycznia 2006 Heh - też fajnie wygląda ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nrl Opublikowano 2 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 2 Stycznia 2006 splinter cell Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość kev Opublikowano 2 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 2 Stycznia 2006 A film przepraszam to jaki :> :?: Splinter Cell Movie ;>?? bo nie słyszałem :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nrl Opublikowano 3 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 3 Stycznia 2006 nie słyszałeś bo nie grałeś widocznie w splinter cella ct :) zwiastun można właśnie w nim obejrzeć Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
raven_88 Opublikowano 14 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 14 Stycznia 2006 Prince of Persia :)...i to bez Uwe :) ciekawe co z tego wyjdzie... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szela Opublikowano 14 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 14 Stycznia 2006 Producent Jerry Bruckheimer chce przenieść na srebrny ekran serię "Prince of Persia". Yeahhhh :D koles robi fajne filmy to tego nie shrzani :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...