Skocz do zawartości
gemini4all

Jak To Spowolnić? :|

Rekomendowane odpowiedzi

Witam, zakupilem jakies 5 miesiecy temu to chlodzenie na grafike http://sklep.komputronik.pl/pelny.php?id=13772 i musze przyznac... ze jest beznadziejne :mur: niesamowicie glosne:!:warczy charczy i wogole full wypas... Mam pytanie przed tym zanim go wywale na smietnik, czy jest mozliwosc spowolnienia obrotow wiatraka :?: Jak nie ma to ja zmieniam to cudo na inny model chlodzenia, to najglosniejsza czesc w moim kompie, 5 pozostalych wiatrakow jest cichsze niz on jeden :!: Z gory dzieki za pomoc. :!:

Edytowane przez gemini4all

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

daruj sobie zabawy z wiatrakiem i kupuj ZALMANA ;) najlepsze i najcichsze :)

ps. nigdy nie sadzilem, ze ten ARCTIC moze wyc AZ TAK ...wiedzialem, ze glosny, ale jestes pierwsza osoba ktora tak narzeka - bo wszyscy sie tym podniecaja ;)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Nie jest możliwe żeby dobrze działający Silencer miał takie akcje!!! :) Miałem kiedyś taki problem że był strasznie głośny (prawie warczał) ale oddałem na gwarancje i spox!!! Na bank jest coś z[ciach!]e, SIlencera nie powinno być słychać. Osobiście w kompie mam boxowy cooler po AMD, cichutki (wymienony) wiatrak z zasiłce i silencera... i to Boxowego coolera Amd słychać "najbardziej".. B)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

• Dodaj nową pozycję...