MI4 Opublikowano 14 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 14 Kwietnia 2005 jak otwieram menadzer zadań to pokazuje mi w zakładce wydajnośc uzycie pliku stronicowania dochodzace do 900 MB!!!! czym to może byc spowodowane??? wcześniej (np. wczoraj) plik stonicownia wynosił około 180-200 MB juz nie wiem co robić?!?! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Crosis Opublikowano 14 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 14 Kwietnia 2005 Jakie masz włączone programy? Jakie usługi i jakie procesy? W procesach powinno być napisane co i ile zjada pamięci. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bocian85 Opublikowano 21 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 21 Kwietnia 2005 jak odpalisz jakas gierke i pograsz troche czasu, to plik stronicowania moze ci urosnac nawet do 900 mega. Ja mam teraz uzywane 300, a ma 1200 (bo to od ilosci ramu tez zalezy) Jakby ci to przeszkadzalo, to mozesz ograniczyc wielkosc tego pliku w panel sterowania -> system -> zaawansowane -> wydajnosc [ustawienia] -> zaawansowane na dole masz pamiec wirtualna - klikasz zmien i tam sobie ustawiasz dla kazdego z dyskow osobno. Trzeba tylko pamietac, zeby po kazdej zmianie wcisnac ustaw ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...