mrbohen Opublikowano 14 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 14 Kwietnia 2005 Witam, Podłączyłem dysk do "nowej" płyty głównej EPOX (płyta jest używana) i podpiąłem starą taśmę do dyku i przy uruchamianiu pojawia mi się komunikat o niepodpiętej taśmie 80 pinowej - faktycznie takiej nie mam więc co zrobić, jak to obejść na starej taśmie? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
McBoss Opublikowano 14 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 14 Kwietnia 2005 (edytowane) w niczym to nie przeszkadza, jak bedziesz mial pieniadze/okazje to kup normalna... Edytowane 14 Kwietnia 2005 przez McBoss Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mrbohen Opublikowano 14 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 14 Kwietnia 2005 w niczym to nie przeszkadza, jak bedziesz mial pieniadze/okazje to kup normalna... 1388159[/snapback] ok dzieki, tylko ten komunikat denerwuje Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nyny Opublikowano 14 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 14 Kwietnia 2005 (edytowane) Płyta poprostu grzecznie cie informuje o mozliwosci poprawienia wydajnosci dysku. Należy własnie zastosowac do tego tasme ATA 80 żyłową :) I nie mów że cie nie stac bo to kosztuje 4-5zł :D Edytowane 14 Kwietnia 2005 przez Nyny Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
IchBinIdiot Opublikowano 14 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 14 Kwietnia 2005 Zdaje się że EPOX ma w BIOS-ie mozliwość wyłączenia tego komunikatu :lol: ... a swoją drogą 5PLN to nie jest majątek ... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...