shakur_45 Opublikowano 14 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 14 Kwietnia 2005 jaka jest w tej chwili najtansza i w miare wydajna plyta pod socket A tak, zeby barton chodzil bezproblemowo i dalo sie go podkrecic troche ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
HucK Opublikowano 14 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 14 Kwietnia 2005 POSZUKAJ!! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Grzechu_1990 Opublikowano 17 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 17 Kwietnia 2005 POSZUKAJ!! 1389551[/snapback] Poczytaj regulamin. Co do tematu, Abit NF-7, najlepsza płyta na socket a, i dobre warunki o/c Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jabar83 Opublikowano 17 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 17 Kwietnia 2005 Polecam rowniez ta MOBO. Znajomy na niej ma wlasnie Bartonika 2500 M i niezle mu sie kreci.Poczytaj tez troszke na Forum i sam zdecyduj. Kolego grzechu (rocznik 90) widze ze chcesz bardzo zostac moderatorem :D Tu masz linki do najwazniejszych tematow odnosnie plyt glownych. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Grzechu_1990 Opublikowano 17 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 17 Kwietnia 2005 Kolego grzechu (rocznik 90) widze ze chcesz bardzo zostac moderatorem :DNiestety nie mogę, % mi się kiedyś posypały Sorki za OT Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzesiu Opublikowano 18 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 18 Kwietnia 2005 To ja dodam coś od siebie tylko ze na innym chipsecie : ASUS MSI ABIT Taki mały OT: ma ktoś tego abita? bo nie słyszałem o abicie na kt880 a tu patrze jakis jest :D jezeli ktos ma to jak to sie sprawuje? jakie oc :>? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...