M!gotk@ Opublikowano 14 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 14 Kwietnia 2005 Mam taki mały problem z grą Garfield :angry: .Gra spokojnie wchodzi i jest wszystko dobrze zbieram przedmioty do tego odkurzacza i odkładam na miejsca.Wszystko byłoby dobrze gdyby nie taki szczegul ze utknełam w tej grze !! :blink: Dostałam 2 klucze i nie mam pojecia gdzie one sa i co mam zrobic :-| .Nie da sie otwierac tych drzwi co klamki sie swieca a bez tego nie da sie grac dalej... :? Czekam na jak naszybsza odpowiedz.Wiem ze gra jest monotonna ale moja młodsza siostra chce w to grac i nie moze,a jak chce jej pomoc to nie moge bo nie wiem .Prosze napiszcie mi co mam zrobić z gory dziekuje:). Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jonathan Opublikowano 14 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 14 Kwietnia 2005 Na drugi raz prosze, nie zakladaj dwoch tematow Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...