mrbohen Opublikowano 14 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 14 Kwietnia 2005 Dziwna sprawa, WINDOWS chodzi ale podczas uruchamiania GRY lub 3Dmarka2000 pojawia się błąd i resetuję system. Potem podczas uruchamiania zwis i informacja "Błąd ochrony systemu WINDOWS...." Athlon1000, 128ram, 30GB dysk, GeForce GTS. :mur: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nyny Opublikowano 14 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 14 Kwietnia 2005 Cos najwyrazniej odmawia posluszenstwa. Proponuje zaczac od FAQ bo tam jest mnostwo tematów na ten temat oraz sprawdzenia poszczegolnych rzeczy: -napiec -temperatur -pamieci -sterowników itp itd. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ulfgar Opublikowano 29 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 29 Kwietnia 2005 (edytowane) Ja mam taki sam problem z moim Windowsem 98 (konfiguracja inna). Moge odpalic tryb awaryjny, ale normalnie nie chce pojsc. Stalo sie to po resecie kompa. Help. Jestem komputerowym laikiem wiec prosilbym bardzo o wytlumaczenie tego "na chlopski rozum". Edytowane 29 Kwietnia 2005 przez ulfgar Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...