Daethar_Rumarth Opublikowano 29 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 29 Października 2002 Po pierwsze link TU Po drugie - wypowiedzi osob lepiej zaznajomionych ze sprzetem audio mile widziane szczegolnie ;) Otoz zastanawiam sie nad tym zestawem 5.1 logitecha, gdyz a. spodobal mi sie :) b. ma pilota i wyjscie sluchawkowe c. juz nie chce pracowac na zestawie Inspire 5300 - szukam czegos lepszego na lata (ten punkt powinien byc jako pierwszy) Warto zainwestowac ponad 2k w ten zestaw? Czy logitech lepiej nie, i inna firme? - Zestawik dla mnie musi spelniac kilka warunkow: m.in. byc bardzo dobry do giercowania(!), musi byc to komputerowy zestaw 5.1 i do muzy ofkozz tez super(dobre basy). Ten zestawik w przyszlosci bylby podpiety pod karte TT Aureon 5.1 Sky (link do karty - TU) Prosze o wszelkie sugestie na ten temat. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Feluke Opublikowano 29 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 29 Października 2002 Za ta cene to raczej wzial bym jakis firmowy zestaw kina domowego i podlaczyl go pod kompa niz wzial to. Radze ci zebys sie nad takim rozwiazaniem zastanowil. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ToMo Opublikowano 29 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 29 Października 2002 Podejrzewam że za taką kase dorwiesz jakieś lepsze głośniczki niż te Logitecha. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bruce Opublikowano 29 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 29 Października 2002 lol 2000 :lol: qwa za tyle, to mozna dostac jakis w maire tani amplituner z glosnikami!!!!!!! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
libero Opublikowano 29 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 29 Października 2002 ja bym wziol :D ale narpiew bym tego posluchal :) Wygloda fajowo i jak gra rownie dobrze to czemu nie brac ? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
libero Opublikowano 29 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 29 Października 2002 lol 2000 :lol: qwa za tyle, to mozna dostac jakis w maire tani amplituner z glosnikami!!!!!!! i bedzie tak samo "w miare" dobry !! Jezeli te glosniki sa naprawde dobre to czemu nie ? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 29 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 29 Października 2002 logitech robi dobre mysze, klawy itp - ale czy głosniki??? ja tam wole swoje stereo :) no ale certyfikat THX ??? też musi nieźle dawać Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bruce Opublikowano 29 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 29 Października 2002 qwa libero-bedzie zdecydowanie lepiej!!!! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
libero Opublikowano 29 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 29 Października 2002 qwa libero-bedzie zdecydowanie lepiej!!!! Tak tak nie slyszales nie widziales i juz wiesz lepiej tak ? To sie lamerstwo nazywa kolego !! A to qwa to tak troche nie ladnei !! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bruce Opublikowano 29 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 29 Października 2002 heh, siakos nie ufam tego typu zestawom glosnikowym, a zestaw kina za 2000 bedzie na 100% lepshy, czytalem jush recenzje zestawooff logitecha o ile pamietam i nie byla to rwealka, a droga jak skur*** i za napis logitech trza zaplacic.......... :/ Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Daethar_Rumarth Opublikowano 29 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 29 Października 2002 Feluke & Bruce :arrow: To podajcie mi przyklady zestawow w podobnej lub nizszej cenie jako alternatywy, uwzgledniajac moje wymagania (tylko nie drozsze! - najlepiej mi styka -~1500zl). Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
reed Opublikowano 29 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 29 Października 2002 heh, siakos nie ufam tego typu zestawom glosnikowym, a zestaw kina za 2000 bedzie na 100% lepshy, czytalem jush recenzje zestawooff logitecha o ile pamietam i nie byla to rwealka, a droga jak skur*** i za napis logitech trza zaplacic.......... :/ Bruce, tak krytykujesz Logitecha za 2 kafle i wedlog ciebie zestaff kina domowego za 2k bedzie OK ??? No LOL normalnie no :lol: Za 2 k to nawet pozadnego łufera nie kupisz :lol: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bruce Opublikowano 29 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 29 Października 2002 heh, siakos nie ufam tego typu zestawom glosnikowym, a zestaw kina za 2000 bedzie na 100% lepshy, czytalem jush recenzje zestawooff logitecha o ile pamietam i nie byla to rwealka, a droga jak skur*** i za napis logitech trza zaplacic.......... :/ Bruce, tak krytykujesz Logitecha za 2 kafle i wedlog ciebie zestaff kina domowego za 2k bedzie OK ??? No LOL normalnie no :lol: Za 2 k to nawet pozadnego łufera nie kupisz :lol: moowie tu ofkoz o zestawie bez dvd, sam amplituner z glosnikami i uwazam ze na 100% bedzie lepshy, ja przenajmneij kupilbym taki zestaw!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! nie musish sie ze mna zgadzac i nie uwazam, zeby taki zestaw za 2k byl jakis super, sam teraz kompletooje nowy sprzet i sam wzmacniacz (stereo nie zaden 5.1 czy cos takiego) + glosniki wyjdzie ponad 2500!!!!! i to sporo, kupuje techniksa, ale model sprzed kilku lat, nie stac mnie na topowe modele :/ a takie badizwie jak ten logi.... to o kant doopy potlooc!! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bruce Opublikowano 29 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 29 Października 2002 heh, siakos nie ufam tego typu zestawom glosnikowym, a zestaw kina za 2000 bedzie na 100% lepshy, czytalem jush recenzje zestawooff logitecha o ile pamietam i nie byla to rwealka, a droga jak skur*** Za 2 k to nawet pozadnego łufera nie kupisz :lol: czyli sam przyznales,z e logietch tez nie bedzie dopry ;) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 29 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 29 Października 2002 a czy ja wiem czy będzie do [gluteus maximus]??? słyszałeś może jakieś głośniczki creativea??? fps1600 podajże, 4,1 mocy nie kojaże na 250zł po prostu wymiata jak na jej rozmiar. za 2000zł ot juz nie chce mówić, mno ale cały czas to logitech a nie vreative Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bruce Opublikowano 29 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 29 Października 2002 slyshalem tego kriejtiwa za chyba 400, czy 600 nei pameitam, ten taki 5.1 w obudowie z drewna i sie zalamalem, naprawde, to ejst dobre do mp3 w bitrejcie powiedzmy 96, ale nie do sloochania moozyki. jush wole to co mam tera (taki stary zlow thomsona) od tego creative-a moze innym takie cus wystarczy, ale mi nie :/ Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michalak Opublikowano 29 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 29 Października 2002 Bruce, jeżeli dla ciebie zestaw głośników do kina domowego za 2k jest dobry to LOL. Wdług mnie lepiej uzbierać więcej do głośników np. BOSE . Polecam ten zestaw http://www.bose.com/home_audio/ht_speakers/am10/ mam taki, szczerze polecam Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Daethar_Rumarth Opublikowano 29 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 29 Października 2002 Wdług mnie lepiej uzbierać więcej do głośników np. BOSE . Polecam ten zestaw http://www.bose.com/home_audio/ht_speakers/am10/ mam taki, szczerze polecamFajne, ale cena "troche" przekracza to co chce wydac na zestawik :( Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SpiderMAN Opublikowano 29 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 29 Października 2002 Po pierwsze link TU Po drugie - wypowiedzi osob lepiej zaznajomionych ze sprzetem audio mile widziane szczegolnie ;) Otoz zastanawiam sie nad tym zestawem 5.1 logitecha, gdyz a. spodobal mi sie :) b. ma pilota i wyjscie sluchawkowe c. juz nie chce pracowac na zestawie Inspire 5300 - szukam czegos lepszego na lata (ten punkt powinien byc jako pierwszy) Warto zainwestowac ponad 2k w ten zestaw? Czy logitech lepiej nie, i inna firme? - Zestawik dla mnie musi spelniac kilka warunkow: m.in. byc bardzo dobry do giercowania(!), musi byc to komputerowy zestaw 5.1 i do muzy ofkozz tez super(dobre basy). Ten zestawik w przyszlosci bylby podpiety pod karte TT Aureon 5.1 Sky (link do karty - TU) Prosze o wszelkie sugestie na ten temat. Ladnie to faktycznie one sa, ale za te cene kupisz zestaw kina domowego np: THOMSON ze zintegrowanym DVD. Bedzie raczej lepiej gralo Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Feluke Opublikowano 29 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 29 Października 2002 Bruce, jeżeli dla ciebie zestaw głośników do kina domowego za 2k jest dobry to LOL. Wdług mnie lepiej uzbierać więcej do głośników np. BOSE . Polecam ten zestaw http://www.bose.com/home_audio/ht_speakers/am10/ mam taki, szczerze polecamIle watt maja te male satelitki??? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Daethar_Rumarth Opublikowano 29 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 29 Października 2002 Feluke >>> Co do BOSE... znalazlem to na stronce: Cube speakers: 6 1/4"H x 3"W x 4"D (15.7 x 7.8 x 10.2 cm) -- 2.4 lbs (1.1 kg) Acoustimass module: 16 1/3"H x 8 1/8"W x 25 1/3"D (41.5 x 20.7 x 64.3 cm) - 35 lbs. (15.9 kg) System in carton: 61.5 lbs. (28 kg) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michalak Opublikowano 29 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 29 Października 2002 Zastaw jest mały, ale jest lepszy od zastawów SONY(mój kolega ma) i wielu innych. Coprawda za tą cenę można złożyć zestaw mocniejszy ale dla mnie liczy się wielkość. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 29 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 29 Października 2002 ile te bose ksoztują i gdzie toto w tym kraju można qpić??? i czy do tego trzeba wzmachol jakis czy cuś??? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michalak Opublikowano 29 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 29 Października 2002 kupić je można w Media Marktcie (tam w studiu, zazwyczaj przy telewizorach plazmowych) Ja kupiłem je w Maxmedia. Kosztowały ponad 4k a może 5k, dokładnie niepamiętam. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Daethar_Rumarth Opublikowano 29 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 29 Października 2002 Michalak :arrow: ten Twoj zestawik.. jak tam na nim pozycjonowanie w grach, basy ogolnie, i jak dzialaja te podwojne satelitki(roznica co do pojednynczej)? 8O I czy zestawik Acoustimass 6 bylby rownie dobry (na ten to juz bylo by mnie jakos stac..kiedys..) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bruce Opublikowano 29 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 29 Października 2002 Bruce, jeżeli dla ciebie zestaw głośników do kina domowego za 2k jest dobry to LOL. Wdług mnie lepiej uzbierać więcej do głośników np. BOSE . Polecam ten zestaw http://www.bose.com/home_audio/ht_speakers/am10/ mam taki, szczerze polecam <span style="color:red;">[ciach!]</span>a droogi raz, gdzie napsialem, ze taki zestaw jest dobry? napsialem, ze lepshy od logitecha!!! to rooznica Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Feluke Opublikowano 29 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 29 Października 2002 Feluke >>> Co do BOSE... znalazlem to na stronce: Cube speakers: 6 1/4"H x 3"W x 4"D (15.7 x 7.8 x 10.2 cm) -- 2.4 lbs (1.1 kg) Acoustimass module: 16 1/3"H x 8 1/8"W x 25 1/3"D (41.5 x 20.7 x 64.3 cm) - 35 lbs. (15.9 kg) System in carton: 61.5 lbs. (28 kg) Heh... To akurat nie jest moc tych satelitek. Michalak jaka moc maja te satelitki bo nie moge znales. P.S. Poprosze RMS Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Daethar_Rumarth Opublikowano 29 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 29 Października 2002 Feluke >>> Co do BOSE... znalazlem to na stronce: Cube speakers: 6 1/4"H x 3"W x 4"D (15.7 x 7.8 x 10.2 cm) -- 2.4 lbs (1.1 kg) Acoustimass module: 16 1/3"H x 8 1/8"W x 25 1/3"D (41.5 x 20.7 x 64.3 cm) - 35 lbs. (15.9 kg) System in carton: 61.5 lbs. (28 kg) Heh... To akurat nie jest moc tych satelitek. Michalak jaka moc maja te satelitki bo nie moge znales. P.S. Poprosze RMS Ano, lecz z rozmiarow mozna po domyslach ~moc wywnioskowac :) Obstawiam 5-6W, ale tez bym chcial wiedziec dokladnie. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Feluke Opublikowano 29 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 29 Października 2002 Feluke >>> Co do BOSE... znalazlem to na stronce: Cube speakers: 6 1/4"H x 3"W x 4"D (15.7 x 7.8 x 10.2 cm) -- 2.4 lbs (1.1 kg) Acoustimass module: 16 1/3"H x 8 1/8"W x 25 1/3"D (41.5 x 20.7 x 64.3 cm) - 35 lbs. (15.9 kg) System in carton: 61.5 lbs. (28 kg) Heh... To akurat nie jest moc tych satelitek. Michalak jaka moc maja te satelitki bo nie moge znales. P.S. Poprosze RMS Ano, lecz z rozmiarow mozna po domyslach ~moc wywnioskowac :) Obstawiam 5-6W, ale tez bym chcial wiedziec dokladnie. Ja obstawiam 7-8W ale chce wiedziec dokladnie wiec sie pytam posiadacza. Co do mocy muzycznej i jakosci odtwarzania to takie malutkie do niczego sie nie nadaja w malej ilosci. Sam mam 2x8W i uzywam ich tylko do pogrania wieczorem a normalnie to uzywam 2x40W kolumn od 20 letniego radia. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Daethar_Rumarth Opublikowano 29 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 29 Października 2002 Ja obstawiam 7-8W ale chce wiedziec dokladnie wiec sie pytam posiadacza. Co do mocy muzycznej i jakosci odtwarzania to takie malutkie do niczego sie nie nadaja w malej ilosci. Sam mam 2x8W i uzywam ich tylko do pogrania wieczorem a normalnie to uzywam 2x40W kolumn od 20 letniego radia. U mnie jeszcze do niedawna dziarsko pogrywaly ALTUSy 140 + stara dobra srebrna Diora :) Ale zostalem przeglosowany, i zestaw zostal sprzedany "bo za duzo miejsca zajmowal" Teraz gra philips z super ultra wydymanymi sztucznymi basami :cry: Wiec sobie musze qpic jakies dobre do kompa.. (GTA3 na tych Altusach to bylo cos...ogolnie tylko pozycjonowania mi brakowalo, dlatego teraz dobre 5.1 :) ) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...