sz4r4k Opublikowano 1 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 1 Listopada 2002 A moze masz jakas kitowata paste...zdejmij coolerka i zobacz czy ci sie przypadkiem jakies grodki czy cos w tym stylu nie porobily. Sprobuj wyczyscic procka i radiator i wladowac na nowo paste. A co do przyklejanie zeberek...to jest raczej nie mozliwe (nigdy sie z czyms takim nie spotkalem). Pozdroofka Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
paweu Opublikowano 1 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 1 Listopada 2002 Dokładnie Miedziana róg Srebrnej w centrum. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jakma Opublikowano 1 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 1 Listopada 2002 Smarowałem pastą z dodatkiem srebra (75%) i białą od tego coolerka. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
.::FreeMan::. Opublikowano 2 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 2 Listopada 2002 ja na swoim sprzecie mam (a raczej mialem:( temp. ok 59 stopni... przy dobrym wiatraku coolermastera do XP 2600+... obecnie HDD, grafa i MOBO w serwisie sa (spalone:) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...