Zajdzik Opublikowano 14 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 14 Kwietnia 2005 chciałbym podłączyc telewizor do kompa ale zależy mi na tym by nie ciągnąc kabli czy da sie to jakos zrobić bezptrzewodowo?? a jak sie da to jak to zrobic i co bedzie mi potrzebne?? pozdrawiam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaeres Opublikowano 14 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 14 Kwietnia 2005 chciałbym podłączyc telewizor do kompa ale zależy mi na tym by nie ciągnąc kabli czy da sie to jakos zrobić bezptrzewodowo?? a jak sie da to jak to zrobic i co bedzie mi potrzebne?? pozdrawiam 1388717[/snapback] :blink: Chyba sie jednak nie da podlaczyc TV do kompa bez kabli :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szwistak Opublikowano 14 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 14 Kwietnia 2005 Da sie :P musisz sobie kupic videosender. Poszykaj na allegro. Tylko one maja slaby zasieg. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zajdzik Opublikowano 14 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 14 Kwietnia 2005 Da sie :P musisz sobie kupic videosender. Poszykaj na allegro. Tylko one maja slaby zasieg. 1388785[/snapback] mały zasieg mi styka (potrzebne tylko około 10m) a na jakiej zasadzie dziła ten videosender i jak sie go podłącza do kompa czy do telewizora?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KWS89 Opublikowano 14 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 14 Kwietnia 2005 Videosendera pogłancza się pod kompa i pod telewizora(to taka przystawka, mam w domu Philpsa to mam nadajnik i odbiornik) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...