retel Opublikowano 14 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 14 Kwietnia 2005 Posiadam płytę wymienioną w tytule i dokupiłem kartę WLAN do tej płyty WIFI-B/RALINK. Po zamontowaniu w slocie WIFI karta nie jest wykrywana przez windowsy. W menadżerze urządzeń jej pop prostu nie ma. W instrukcji od karty napisano że przed instalacją należy dokonać updat'u biosu na najnowszy. Na stronie ASUS'a jest bios v1006 i taki też miałem od nowości w płycie. Czy ktos z Was może bawił się czyms takim i ma jakiś pomysł na ożywienie tej karty. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jeffik Opublikowano 14 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 14 Kwietnia 2005 a czy ostatni slot PCI masz wolny czy zajety? Jesli zajety to moze to jest przyczyna w instrukcji pisze ze gry jest karta WIFI to ostani PCI musi byc wolny Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
retel Opublikowano 14 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 14 Kwietnia 2005 Niestety wszystkie sloty PCI są wolne. Składam nowego kompa i jescze nic oprócz WIFI i grafiki w nim nie ma. Cos mi się wydaje, że może ta karta jest padnięta bo nawet żadna z dwóch diodek na niej nie mignęła. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sebasw Opublikowano 16 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 16 Kwietnia 2005 e tam :) ja mam ostatni slot PCI zajęty i działa wszystko pięknie. Masz nie dociśniętą karte wifi, to jest taki dziwny slot i ja osobiście się męczyłem, żeby ją zamontować prawidłowo. WYjmij i włóż ponownie, postaraj się dobrze docisnąć. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
djstrong Opublikowano 18 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 18 Kwietnia 2005 moglby ktos podac specyfikacje tej karty asusa, chodzi mi o moc wyjscioa i zysk dBi. z gory dzieki, pozdro Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...