ed00s Opublikowano 5 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 5 Września 2005 Witam Szukalem pare dni ale nic nie znalazlem, a spac mi to juz nie daje wiec gdyby jakis fachowiec mogl mi powiedziec co to jest za nagrzewnica ???? bede wdzieczny Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kedzil Opublikowano 6 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 6 Września 2005 ja jestem skłonny przyznać rację mućkowi. może to być nagrzewka z jakiegoś modelu BMW...ale nie koniecznie. pisałem już kiedyś, że widziałem bardzo podobną w instalacji ogrzewania w jakinś autobusie (chyba MAN). jeżei miałoby to kogoś naprowadzić, to powiem, że z boku ma wytłoczony napis ''A6''. może jest z audi A6 B) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
$kubi Opublikowano 4 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 4 Grudnia 2005 spox wc, powiedz nam ile cie kosztowalo samo wc w tym kompie :] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kedzil Opublikowano 5 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 5 Grudnia 2005 (edytowane) Jeżeli chodzi o układ w tym kompie (budzie), to właściwie poniosłem jedynie koszty węży, płynów oraz nagrzewnicy [groszowe sprawy B)] Pompę wykopałem z piwnicy ;) a blok jest z poprzedniego WC. Podsumowując - wyszło nieprzyzwoicie tanio... edit: zapomniałem o wentylach 3x33 zł (allegro) - to właściwie jedyny poważniejszy wydatek związany z tym WC Edytowane 6 Grudnia 2005 przez kedzil Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kedzil Opublikowano 14 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 14 Marca 2006 Mały apdejt Dziś dorzuciłem blok na GPU (Pawnee). Konfig się nie zmienił :| oto kilka fotek: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miazga82 Opublikowano 14 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 14 Marca 2006 Mały apdejt Dziś dorzuciłem blok na GPU (Pawnee). Konfig się nie zmienił :| oto kilka fotek: Chyba by sie obeszło bez tego kolanka :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kedzil Opublikowano 15 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 15 Marca 2006 Chyba by sie obeszło bez tego kolanka...też miałem taką nadzieję, ale króćce w bloku wyprowadzone są dość blisko krawędzi karty, przez co również blisko ściany bocznej obudowy. Przy moich 'wężykach' nie byłoby możliwe wykonanie tak ciasnego łuku bez ich załamania :| Nie jestem propagatorem ładowania kolanek gdzie się tylko da, ale w tym przypadku nie widziałem innego rozwiązania ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kosiarz_1987 Opublikowano 16 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 16 Marca 2006 Brdzo mi sie podoba sposób zamocowania chłodnicy własnie tez nad takim myslałem :-P :-P te balszki co trzymaja ta chłodnice w budzie to sam robiłes czy gdzies kupiłes Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kedzil Opublikowano 16 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 16 Marca 2006 ... te balszki co trzymaja ta chłodnice w budzie to sam robiłes czy gdzies kupiłesblaszki cienkie aluminiowe (łatwo je kształtować, poza tym miałem akurat takie pod ręką ;] ) oczywiście pełen custom i hendmejd B) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Racuch Opublikowano 1 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 1 Maja 2006 Świetna robota,gratulacje! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...