fajnygosc Opublikowano 29 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 29 Października 2002 Mam malutki problemik, zmienilem ostatnio sprzet :). w nowym sprzecie posiadam gf 4 mx 440, wczesniej posiadalem ati 700ve, na moim monitoze "17' sony" w zaden sposob niemoge uzyskac takich samych czestotliwosci odswiezania podczas pracy w windzie a podczas grania w cokowiek, co zatym idze zmniejsza mi sie obraz widzialny na monitoze :evil: , regulacja zakazdym razem to niemila zabawa, jak bylem posiadaczem karty ati to posiadalem malutki programik ktory dbal oto aby ta czestotliwosc sie niezmieniala. CZY ktos ma lub slyszal a takowym programiku do chipsetow nvidi lub moze zna jakis inny sposob na rozwiazanie tego problemu :) dzieki z gory za pomoc Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nyny Opublikowano 29 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 29 Października 2002 oczywiscie jest programik o nazwie reforce moim zdaniem najlepszy poszukaj w necie pliku o ile sie nie myle powinien byc tez na tweaku w dziale PLIKI a jak nie znajdziesz to napisz podrzuce ci na maila Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MeHow Opublikowano 29 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 29 Października 2002 Ja bym prosił :) :) :) mam ten sam problem ;) ;) ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
woj7up Opublikowano 29 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 29 Października 2002 RefreshFixRate RefreshForce RefreshLock NvRefreshTool i RivaTuner i cuśtam jeszcze :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...