mart!n3k Opublikowano 14 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 14 Kwietnia 2005 Dzisiaj dostałem wydartego z allegro irivera imp550. Sprzecik super, tylko zaznaczone bylo w aukcji, ze sluchawki padniete. No i dostalem i zabralem sie za analize ich stanu. Prawy kanal dead, lewy zyje i gra przecudnie jak na pchelki o0 (to w koncu sennhy mx300). Zdjalem plastik i zobaczylem sam ten "glosniczek". No i chcialem wyjac te glosniczki z plastkikowych obudow i przypadkowo rozdzielilem od glosniczka taka folie z miedziana obrecza na srodku :/ Jak wlozylem spowrotem do srodka, to sluchawki juz nie graly :/ Co zrobilem, co spieprzylem, a rpzede wszystkim czy da sie je przywrocic do zycia. Pozdrawiam mart!n3k. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pietia(lania) Opublikowano 14 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 14 Kwietnia 2005 rozpiepszyles cewke , sluchawki do smieci ... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mart!n3k Opublikowano 14 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 14 Kwietnia 2005 ...a dokladniej? Bo jestem ciekaw jak mozna rozchrzanic sluchawki wyjmujac z nich kawalek zlomu i wkladajac go spowrotem ;] Wybaczcie moja ciekawosc ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pietia(lania) Opublikowano 14 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 14 Kwietnia 2005 no bo widzisz , ta obrecz to nic innego jak cewka ( w sluchawkach , jest to baardzo cieniutki drucik nawiniety na plastik ) ten drucik musi sie gdzies konczyc i zaczynac , te 2 koncowki sa na stale przyczepione do drucikow z kabla , urwales i tyle prad nie dochodzi do cewki nie ma zmien pola elektromagnetycznego nie ma muzyki , to tak po krotce Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ziupo Opublikowano 14 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 14 Kwietnia 2005 hmm 'kawalek zlomu' :/ pozatym to nei wiem czy to takie fajne sluchawki, a etraz radze poszukac tematu, w ktorym ktos prosil o sluchawki do 100zl, podalem tam 2 opcje, wg mnie najlepsze do tej ceny. No i oczywiscie mowimy o NOWYCH sluchawkach. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...