Hellboy 1 Opublikowano 14 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 14 Kwietnia 2005 Zastanwiałem się nad Thermaltake Kandalf i Chieftecem. Okazało się Tt Kandalf to Super Tower a Chieftec Big Tower. A nie wiem czy Super jest większy czy mniejszy od Big ???? :-| Prosiłbym o informacje na ten temat. Tu można sprawdzić Kandalfa: http://www.4speed.pl/sklep.php?stan=opis&id_towaru=1170 I jest napisane że Super Tower. prawda ???????? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bobo Opublikowano 14 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 14 Kwietnia 2005 tt supertower = mediumtower chiefa big tower to zupelnie inna bajka, to wyzej ^^ to zwyczajne budy, sa roznice kilku cm ale to normal prawdopodobnie to co teraz masz ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
alberto56 Opublikowano 15 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 15 Kwietnia 2005 lepiej wyczaj jakiegos firmowego big towera nawet starego zprzed powiedzmy 3-4 lat np: FULL TOWER Aopen piekna sprawa :) jak dobrze pochodzisz po malych sklepach komputerowych to jakis koleks z wasami ci ja chetnie odstapi za grosze hehehe Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...