N2O Opublikowano 14 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 14 Kwietnia 2005 http://zestriddle.fanzine.pl/zest_riddle/one.htm :lol: rozwiąże ktoś ? :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szela Opublikowano 14 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 14 Kwietnia 2005 Kolejny pron :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Santi Opublikowano 14 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 14 Kwietnia 2005 Widze napis DEEP :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
janek92 Opublikowano 14 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 14 Kwietnia 2005 Ja tez widze napis deep :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_Ran'dall_ Opublikowano 15 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 15 Kwietnia 2005 Ja tez widze napis deep :lol: 1389475[/snapback] Ja też może mamy takie same halucynacje ??? :lol: :D :D :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość hydro2 Opublikowano 15 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 15 Kwietnia 2005 W levelu 2 nic nie widze :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
uziel101 Opublikowano 15 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 15 Kwietnia 2005 to zagadka dla oczu czy glowy? mi slonce nawala w monitor i nic nie widze :mellow: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Link_mc Opublikowano 15 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 15 Kwietnia 2005 (edytowane) deep .. hmm w drógim nie umie.. za trudne..jedynie co udalo mi sie tam znalesc to,to ale co to moze byc? Edytowane 15 Kwietnia 2005 przez Link_mc Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MARIOSKARPA Opublikowano 15 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 15 Kwietnia 2005 durna zagatka :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bielski Opublikowano 15 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 15 Kwietnia 2005 ja tam nic nie widze :) , co wy robicie ze cos widzicie Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KZI Opublikowano 15 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 15 Kwietnia 2005 (edytowane) Wpierw deep, później deeper :) Na 3 wszedłem i mi się już nie chce, ide do roboty niebawem :) Ehhh mam OZ is everything, ale to chyba nie o to chodzi :) Edytowane 15 Kwietnia 2005 przez KZI Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Heat Opublikowano 15 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 15 Kwietnia 2005 (edytowane) ja tam nic nie widze :) , co wy robicie ze cos widzicie 1390511[/snapback] sciszamy glosniki :mellow: THINGs in OZ are strange and beautiful, but dorothy just wants to get back home... wrzuc to w googlu i otrzymasz the WIZARD OF OZ jakas bajka :lol: Hehe jestem w czwartym :] W 3 to jest ciag liter ktore tworza cale zdanie , po jego przeczytaniu bedziecie wiedzieli co zrobic dalej :lol: Lol musze wrocic na chate bo tu mam tylko paina a na 100% trzeba cos z tym obrazkiem zrobic bo w nazwie ma flipme.jpg :] Edytowane 15 Kwietnia 2005 przez HeatFighter Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukasrz Opublikowano 15 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 15 Kwietnia 2005 DEEP;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Santi Opublikowano 15 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 15 Kwietnia 2005 trzeci to nothing :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Boss87 Opublikowano 15 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 15 Kwietnia 2005 (edytowane) zrobił ktoś 4?? mi udało się odczytać tylko to co jest tam napisane ale nie wiem co tam wpisać.... na górze napisane jest (chyba) I can only hear one word.... one word.... a na dole: omg! is there face screaming????? no i ta krzycząca twarz.... :P troche się przestraszyłem jak to zobaczyłem :P jak się ją przybliży to z ust wypływa wyraz 'help'... pomóżcie bo już mi się znudziło to 4 :P ------------------------- 4 - HELPME :P udało się :P Edytowane 15 Kwietnia 2005 przez Boss87 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Link_mc Opublikowano 15 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 15 Kwietnia 2005 (edytowane) No czwarte je kepowe help me :) super kurfa! ale piate.. narazie takie cos mi sie udalo zobaczyc.. Edytowane 15 Kwietnia 2005 przez Link_mc Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Boss87 Opublikowano 15 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 15 Kwietnia 2005 piąte składa się z 2 części (chyba że jest ich jeszcze więcej) ja jestem w 5,2.... 5,1 jest proste :P jak chcecie to podam hasło.... ale następne to hard core :P nie mam zielonego pojęcia jak to zrobić :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szaraczek Opublikowano 15 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 15 Kwietnia 2005 (edytowane) 5 to rorrim , 5.2 ma chyba cos wspulnego z kolorami tej ramki edit: cos mam 2 zdj to odbicie lustrzane tego lustra a pytają czy to lustro czy nie:/ edit2 : juz mam wpisujemy mirror a potem wpisujemy not :P bystry zem jest:D Edytowane 15 Kwietnia 2005 przez szaraczek Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Link_mc Opublikowano 15 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 15 Kwietnia 2005 (edytowane) do rorrim to ja tez doszlem ale ja myslalem ze to podpowiedz do tego wczesniejszego.. albo co;] ogupije kurFa.. zaras mi mózG siąDzie Edytowane 15 Kwietnia 2005 przez Link_mc Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SoulMate Opublikowano 16 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 16 Kwietnia 2005 Nastęone hasło to "downwardspiral" :). Znam też kolejne, ale pomęczcie się jeszcze trochę sami :). I spójrzcie na to z perspektywy :). Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
N2O Opublikowano 16 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 16 Kwietnia 2005 i jak wam idzie ? :D rozwiązuje to jeszcze ktoś ? :-P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Drunk_ZoZol Opublikowano 16 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 16 Kwietnia 2005 no doszedłem do 6 ale nie mam pojęcia co dalej :/ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szaraczek Opublikowano 16 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 16 Kwietnia 2005 soul jak ty do tego doszles??:/ :unsure: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Boss87 Opublikowano 16 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 16 Kwietnia 2005 ej 6 to jest hard core :P tam nic nie ma tylko znaki zapytania :P a na tym obrazku nic nie widze.... o co w tym chodzi?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
silver Opublikowano 16 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 16 Kwietnia 2005 (edytowane) w 6 haslo - trains a potem jest 6(6) i jest napis - give it to me ... give me some... w source oczywiscie i jakies szlaczki na dole a obrazek nazywa sie bigone Edytowane 16 Kwietnia 2005 przez silver Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szaraczek Opublikowano 16 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 16 Kwietnia 2005 a jak sie wpisze "oz" to jest napisane OZ is everything... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Domik Opublikowano 16 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 16 Kwietnia 2005 i potem napisz nothing ;) :D po oz ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
silver Opublikowano 16 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 16 Kwietnia 2005 szaraczek to bylo do wszesniejszego z czarodziejem z oz gdzie haslem bylo nothing wpisz trains i odgadnij nastepne haslo Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Domik Opublikowano 16 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 16 Kwietnia 2005 electricity następne ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
silver Opublikowano 16 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 16 Kwietnia 2005 electricity to podpowiedz zeby przejsc do nastepnego.. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...