Gość Opublikowano 16 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 16 Kwietnia 2005 (edytowane) Nastepnie electicityispower, a potem w 7 nalezy wpisac deadly/seven.jpg Ale co dalej to nie wiem --------------------------- Juz wiem :] deartoy tzeba wpisac. Teraz sie mecze nad 8 Edytowane 16 Kwietnia 2005 przez Bilut Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Boss87 Opublikowano 16 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 16 Kwietnia 2005 w 6(66) trzeba wpisać beast ale nie z htm tylko html Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
smasher Opublikowano 16 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 16 Kwietnia 2005 co wy robicie że tam coś zauważacie ?? :D ja sie męcze i nic :-P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
[Shinigami] Opublikowano 16 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 16 Kwietnia 2005 bez kitu jakie porąbane podpowiedzi :blink: :blink: w 7 niby jest duzo podpowiedzi ale ja ich nie kminie :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bulsky Opublikowano 16 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 16 Kwietnia 2005 1389371[/snapback] CTRL-A i masz odpowiedz pzdr Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 16 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 16 Kwietnia 2005 (edytowane) Shiningami oto sposób rozumowania w siódemce ;) W 7 wpisując deadly/seven.jpg zobaczysz nowy obrazek z napisem "siedem cnót" Nastepnie wpisując zamiast "seven" -"six","five", "four" i tak do jednego zobaczysz kolejne obrazki. w kazdym jest podkreslona litera. Po zlozeniu wyjdzie "natekli" a po odwróceniu (czyli ustawieniu w kolejności od rysunku 1 do 7) wyraz "ilketan". Wpisz go w pasku adresu. Zobaczysz wyliczankę z 7 grzechami i przyporządkowanymi do nich cnotami. Teraz wystarczy złozyc słowo z odpowiednio wybranych liter z grzechów (nalezy brać loitery na tym samym miejscu które było podkreslone w cnocie) Jeżeli coś niejasno napisałem to przepraszam ale o tej godzinie juz mi sie gorzej mysli :D Edytowane 16 Kwietnia 2005 przez Bilut Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
[Shinigami] Opublikowano 17 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 17 Kwietnia 2005 Słowo daje, ja tego nioe kapuje :) mózg się może od tego zrasować :] Jestem za cienki w pasie na tą zagadke :? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...