Goofy Opublikowano 29 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 29 Października 2002 Mam problem z długim rozłączaniem z siecią pod XP (ponad 10s) w molenium klikałem rozłącz i słyszałem trzask przekaźnika modemu a teraz jak usłyszę wycie bankruta na koniec impulsu to nieraz nie zdąży rozłączyć i nalicza kolejny impuls. Da sie to jakoś zmienić?? Zato łączenie trwa 25s a w ME 37 ....... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Oort Opublikowano 29 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 29 Października 2002 ja mam podobnie, tylko ze mam modem zewnetrzny, wiec go po prostu wylaczam i rozlaczanie trwa jakies 0 sekund :wink: ale za to, zeby sie polaczyc, przed wlaczeniem windowsa xp musze sie upewnic, czy modem jest wlaczony :x bo inaczej sie nie polaczy... tego nie czaje, w 9x/me/2000 bylo normalnie Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tanaka Opublikowano 29 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 29 Października 2002 mi na xp normalnie chodz a na 98 , me byla lipa Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
klamot Opublikowano 29 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 29 Października 2002 Uwaga na "Bankruta" Źle lub wcale nie działa z XP. :!: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
waldek69 Opublikowano 30 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 30 Października 2002 oj ta tpsa :twisted: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lagier Opublikowano 31 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 31 Października 2002 to dlugie rozlanczanie modemu jest spowodowane najprawdopodobniej jakims starszym modelem modemu. U mnie na spiricie tak bylo a kiedy zmienilem na aquile wszystko ok w XP ale za to w 98 dluzej sie rozlancza Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 31 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 31 Października 2002 hehe jak wam sie długo łączy to wyłączcie logowanie do sieci - naprawde nieźle gazu daje... a co do rozłączania to nie wiem... ale u mnie lepsze jajca odchodzą :) przed połączeniem musze rozłączyć i podłączyć linie, i po rozłączeniu musze ją rozłączyć ręcznie - bo mi telefon nie działa... motorola rulezz :evil: btw, znacie jakieś zawodowe modemy (naprawde hardcorowe)??? ostatnio upatrzyłem jakiegoś creative modem blaster (pci abo usb) wiecie cos o nim??? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Goofy Opublikowano 1 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 1 Listopada 2002 to dlugie rozlanczanie modemu jest spowodowane najprawdopodobniej jakims starszym modelem modemu. U mnie na spiricie tak bylo a kiedy zmienilem na aquile wszystko ok w XP ale za to w 98 dluzej sie rozlancza Modem to pentagram omen 2 wiec nie jest stary Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartezjusz Opublikowano 1 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 1 Listopada 2002 Uwaga na "Bankruta" Źle lub wcale nie działa z XP. :!: działa juz wyszedł chłopina z wojska i zrobił wersje pod xp Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lagier Opublikowano 1 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 1 Listopada 2002 to dlugie rozlanczanie modemu jest spowodowane najprawdopodobniej jakims starszym modelem modemu. U mnie na spiricie tak bylo a kiedy zmienilem na aquile wszystko ok w XP ale za to w 98 dluzej sie rozlancza Modem to pentagram omen 2 wiec nie jest stary czyli ze jest jedno wyjscie POGODZIC SIE Z TYM :evil: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Varrol Opublikowano 1 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 1 Listopada 2002 Moje XP są najlepsze - jak włączam kompa za pierwszym razem, to czasami wiesza się przy uruchamianiu windy. Za drugim razem nie ustawia adresu IP przez sieć, tylko jakiwś inne. Za trzecim uruchomieniem wszystko jest OK. Ale czasami za pierwszym razem też pójdzie :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...