MicJes Opublikowano 29 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 29 Października 2002 Jak macie swój ulubiony sport(nie ten co trenujecie) to podajcie jaki, jaka drużyna i 5 (słownie pięć) powodów dlaczego ten a nie inny. Ale tak wypisujcie: 1. ... 2. ... 3. ... itd. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mutos Opublikowano 29 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 29 Października 2002 1. Garanie (UT) 2. Picie browara (Heineken) 3. Sex (z blondynkami) A dlaczedo?? Bo w poz. 1 od razu widać efekt a pozostałe dwa są niezwykle przyjemne ;) A tak serio to rajdy quadów. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ld Opublikowano 29 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 29 Października 2002 JA bardzo lubie pilke nozna :) i sporty MOTOCYKLOWE :). no i picie browara na czas sam trenuje :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mikaelus Opublikowano 29 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 29 Października 2002 1.Futbol (FC Barcelona!!!) - gram już 12 lat od 5 roku życia i nie zamierzam tego zmieniać :D 2.Maraton komputerowy 3.Wspinaczka w OC :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MicJes Opublikowano 29 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 29 Października 2002 Zapomnialem o sobie. Ja KOCHAM, bo: 1. Atmosfera na trybunach jest wspaniała! 2. Doping na ok 8000-10000 gardeł-nikt sie nie oszczedza! 3. Zaje 8O sty sport 4. Emocje 5. Ryk maszyn i zapach metanolu :) No i jeszcze ewentualnie Hokej, ale to jak nie ma żużla :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
e!Gr00bY Opublikowano 29 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 29 Października 2002 A ja kocham ogólnie wszelakie sporty motorowe :) 1. Bo tak :D 2. J.w. 3. J.w. 4. J.w. 5. J.w. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
reed Opublikowano 29 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 29 Października 2002 1 - kajakarstwo bo jest zajebiaszcze 2 - ------------\\---------------------- 3 - maratony piwno-grillowe - bo patrz wyzej 4 - sporty rowerowe - bo sa widowiskowe i w ogole 5 - niekoniecznie szybki sex, z mulatkami :o Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Axcel Opublikowano 29 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 29 Października 2002 A ja uwielbiam lekką atletyke i uprawiam biegi. Powodów nie chce mi się wymianiać bo jest ich za dużo m.in. publiczka ponad 50 000 osób. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MicJes Opublikowano 29 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 29 Października 2002 A ja uwielbiam lekką atletyke i uprawiam biegi. Powodów nie chce mi się wymianiać bo jest ich za dużo m.in. publiczka ponad 50 000 osób. To ty moze jestes Robert Mackowiak ze przed taka publika biegasz??? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TwiN Opublikowano 29 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 29 Października 2002 1. Piłka nozna ( Wisła Kraków ) 2. Hokej ( Buffalo Sabres ) 3. Downhill ( tu nie ma drużyn :D ) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kain Opublikowano 29 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 29 Października 2002 Mój ulubiony sport... hmmmmm... Jest taki jeden przy którym publika nie jest potrzebna, a wręcz wskazane jest by jej nie było :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
libero Opublikowano 29 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 29 Października 2002 ja lubie ale najbardziej to w tv :) Bo ja leniwy jestem :( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MicJes Opublikowano 29 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 29 Października 2002 Mój ulubiony sport... hmmmmm... Jest taki jeden przy którym publika nie jest potrzebna, a wręcz wskazane jest by jej nie było :D walenie :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kain Opublikowano 30 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 30 Października 2002 walenie :P Walenie też... Takich jak Ty po łbie :twisted: :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Neo_x Opublikowano 30 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 30 Października 2002 1. Komputery ( od grania po programowanie... moze to nie sport co :?: :wink: ) 2. Komputery ------//------ 3. Komputery ------//------ 4. Pilka nozna 5. Komputery ------//------ 6. Jazda na rowerze 7. Komputery ------//------ 8. Sporty motocyklowe 9. Komputery ------//------ 10. Jazda na rokach 11. Komputery ------//------ 12. Zloty piwoszy :wink: :lol: 13. Komputery ------//------ 14. Sex :D 15. Komputery ------//------ A dlaczego nie bede podawal bo mozna sie domyslic :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mlodass Opublikowano 30 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 30 Października 2002 1.Piłka nożna 2.Piłka ręczna 3.Siatkowka A jakoś tak :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mutos Opublikowano 31 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 31 Października 2002 walenie :P Walenie też... Takich jak Ty po łbie :twisted: :lol: ZOSTAWCIE W SPOKOJU WALENIE!!! WIELORYB TEŻ CZŁOWIEK!!! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomasir Opublikowano 31 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 31 Października 2002 tylko i wyłącznie koszykówka. Niestety ta w polskim wydaniu jest tragiczna. Więc pozostaje NBA, a żaden z polskich kanałów nie pokazuje :( :( :( No a dsf tylko w Cz-wie u starych jest :( :( Ulubiony mój zawodnik to Shawn Kemp ale niestety przedobrzył z dragami i oprócz tego jeszcze się spasł :oops: A ekipa to lubię Portland Trail Blazers Sam ostatnio przestałem grać bo brak czasu, ale teraz sięprzeprowadzam i mam boisko pod oknami więc będę grać. A dlaczego lubię grać? Niech sobie ktoś w upał na slfalcie pogra z 6-7 godzin bez przerwy to będzie wiedział dlaczego... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dzemik Opublikowano 31 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 31 Października 2002 a ja szyje dzisiaj w kosza bo to czwartek; gramy z różnymi przejściami i roszadami już ze 2 lata, ale to tylko dla siebie i kondychy. po za tym mieliśmy grać w nogę ale problem z salą. co jeszcze lubie zjazdy na linie i widok cwaniaczków jak sie pocą przy zjazdach:) (chociaż jest problem z dobrymi miejscówkami potrzebny jest wiadukt, most albo wysokie drzewo) no i zawsze brakuje kasiury na więcej sprzętu:(. PieCyk to też moje hobby i jednocześnie żródło utrzymania. A trenowałem kilka sportów judo, koszykówkę, pływanie, jazdę na rowerq i chyba to ostatnie było najfajniejsze- między ludzmi na często uczęszczanej ulicy. no i uwielbiam wypady w samczym gronie na ryby.(nie mylić z rypaniem;)) na ostatnim 2 tyg temu nasz kolega bawił się w tytanika i teraz ma ksywę koala albo hangar na uboty:) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mateoosh Opublikowano 31 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 31 Października 2002 Wszystko co eXtremalne, oraz rajdy! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bartek Opublikowano 31 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 31 Października 2002 tylko i wyłącznie koszykówka. Niestety ta w polskim wydaniu jest tragiczna. Więc pozostaje NBA, a żaden z polskich kanałów nie pokazuje :( :( :( No a dsf tylko w Cz-wie u starych jest :( :( Ulubiony mój zawodnik to Shawn Kemp ale niestety przedobrzył z dragami i oprócz tego jeszcze się spasł :oops: A ekipa to lubię Portland Trail Blazers Sam ostatnio przestałem grać bo brak czasu, ale teraz sięprzeprowadzam i mam boisko pod oknami więc będę grać. A dlaczego lubię grać? Niech sobie ktoś w upał na slfalcie pogra z 6-7 godzin bez przerwy to będzie wiedział dlaczego... Niestety, Reignman się stoczył po przejściu do Trailblazers, Lubię kosza bo klimatu street balla 3 na 3 nie da sie porównać z niczym innym Nogę też lubię a oglądać to tenis, siatkę, skoki,żużel,boks :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kalaf10r Opublikowano 31 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 31 Października 2002 Basket(bardziej uliczny)<------sport wyebany w kosmos Hokej(gralem troche na lyzwach, sporo na rolkach<---problemy z kolanem)<---------sport wyebany w kosmos Browar <------kazda odmiana uliczna czy domowa, imprezowa oraz klubowa :D<---------bez tego nie da sie zyc :D :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
reed Opublikowano 31 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 31 Października 2002 walenie :P Walenie też... Takich jak Ty po łbie :twisted: :lol: ZOSTAWCIE W SPOKOJU WALENIE!!! WIELORYB TEŻ CZŁOWIEK!!! Chyba S(y)sak :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kain Opublikowano 31 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 31 Października 2002 Chyba S(y)sak :D No taaa, ale człowiek też Ssak :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MicJes Opublikowano 31 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 31 Października 2002 walenie :P Walenie też... Takich jak Ty po łbie :twisted: :lol: ZOSTAWCIE W SPOKOJU WALENIE!!! WIELORYB TEŻ CZŁOWIEK!!! Chyba S(y)sak :D Co to za roznicA, ssak , czlowiek , jeden ch 8O j Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 31 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 31 Października 2002 Ja kocham tylko koszykowke i ostatnio siatkowke 8) Oba sporty <span style="color:red;">[ciach!]</span>ne. Z koszykówki to najlepszy jest zespół... Lakers, Boston Celtics. A ulubiny gracz to wypasiony paker Julius Erving "DR.J" takie rzeczy jakie on wyczyniał w latach 80' to glowa mala i MJ tez ujdzie 8) . Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RS Opublikowano 31 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 31 Października 2002 Jiu Jitsu Brazylijskie 1. Zawarty tam jest trening silowy jak i wytrzymalosciowy-samo zdrowie dla odmieny siedzenia przed kompem 2. Czujesz sie pewniej spacerujac po nieswoim osiedlu 3. Uczucie wiekrzej wartosci wlasnej osoby 4. Jak przezywa sie takie morderczetreningi to w zyciu codziennym nie ma rzeczy niemozliwych 5. ZAJEBISTA satyswakcja jak bez zadnych wlasnych obrazen ciezko nokautujesz 2 dresierzy naraz dlatego ze chieli wymusic 5 zeta na pifo :twisted: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Biker Opublikowano 31 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 31 Października 2002 1A ja kolarstwo gorskie 2i jazda na swojej kochanej wuesce w tym roku skonczyla 25 lat -zabytek http://www.tymex.com.pl/polmot/article.php...&file=biker_wsk Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
combat Opublikowano 1 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 1 Listopada 2002 Jiu Jitsu Brazylijskie 1. Zawarty tam jest trening silowy jak i wytrzymalosciowy-samo zdrowie dla odmieny siedzenia przed kompem 2. Czujesz sie pewniej spacerujac po nieswoim osiedlu 3. Uczucie wiekrzej wartosci wlasnej osoby 4. Jak przezywa sie takie morderczetreningi to w zyciu codziennym nie ma rzeczy niemozliwych 5. ZAJEBISTA satyswakcja jak bez zadnych wlasnych obrazen ciezko nokautujesz 2 dresierzy naraz dlatego ze chieli wymusic 5 zeta na pifo :twisted: ZGADZAM SIE W 90% TYLKO ZE U MNIE WYBOR PADL NA MUAY-THAI(Tajski Boks) po takim treningu najczesciej sie nieodzywam ( bo niemam sił) no i tesh sie pewniej czuje:) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MicJes Opublikowano 1 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 1 Listopada 2002 Jiu Jitsu Brazylijskie 1. Zawarty tam jest trening silowy jak i wytrzymalosciowy-samo zdrowie dla odmieny siedzenia przed kompem 2. Czujesz sie pewniej spacerujac po nieswoim osiedlu 3. Uczucie wiekrzej wartosci wlasnej osoby 4. Jak przezywa sie takie morderczetreningi to w zyciu codziennym nie ma rzeczy niemozliwych 5. ZAJEBISTA satyswakcja jak bez zadnych wlasnych obrazen ciezko nokautujesz 2 dresierzy naraz dlatego ze chieli wymusic 5 zeta na pifo :twisted: ZGADZAM SIE W 90% TYLKO ZE U MNIE WYBOR PADL NA MUAY-THAI(Tajski Boks) po takim treningu najczesciej sie nieodzywam ( bo niemam sił) no i tesh sie pewniej czuje:) Ciekawe, co bys zrobil gdyby napadli cie wracajacego z treningu? Przeciez sil nie masz!!! :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...