Skocz do zawartości
MicJes

NAJLEPSZY SPORT.

Rekomendowane odpowiedzi

Zapomnialem o sobie.

Ja KOCHAM, bo:

1. Atmosfera na trybunach jest wspaniała!

2. Doping na ok 8000-10000 gardeł-nikt sie nie oszczedza!

3. Zaje 8O sty sport

4. Emocje

5. Ryk maszyn i zapach metanolu :)

No i jeszcze ewentualnie Hokej, ale to jak nie ma żużla :P

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

1. Komputery ( od grania po programowanie... moze to nie sport co :?: :wink: )

2. Komputery ------//------

3. Komputery ------//------

4. Pilka nozna

5. Komputery ------//------

6. Jazda na rowerze

7. Komputery ------//------

8. Sporty motocyklowe

9. Komputery ------//------

10. Jazda na rokach

11. Komputery ------//------

12. Zloty piwoszy :wink: :lol:

13. Komputery ------//------

14. Sex :D

15. Komputery ------//------

A dlaczego nie bede podawal bo mozna sie domyslic :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

tylko i wyłącznie koszykówka. Niestety ta w polskim wydaniu jest tragiczna. Więc pozostaje NBA, a żaden z polskich kanałów nie pokazuje :( :( :(

No a dsf tylko w Cz-wie u starych jest :( :(

Ulubiony mój zawodnik to Shawn Kemp ale niestety przedobrzył z dragami i oprócz tego jeszcze się spasł :oops:

A ekipa to lubię Portland Trail Blazers

Sam ostatnio przestałem grać bo brak czasu, ale teraz sięprzeprowadzam i mam boisko pod oknami więc będę grać. A dlaczego lubię grać?

Niech sobie ktoś w upał na slfalcie pogra z 6-7 godzin bez przerwy to będzie wiedział dlaczego...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

a ja szyje dzisiaj w kosza bo to czwartek; gramy z różnymi przejściami i roszadami już ze 2 lata, ale to tylko dla siebie i kondychy. po za tym mieliśmy grać w nogę ale problem z salą. co jeszcze lubie zjazdy na linie i widok cwaniaczków jak sie pocą przy zjazdach:) (chociaż jest problem z dobrymi miejscówkami potrzebny jest wiadukt, most albo wysokie drzewo) no i zawsze brakuje kasiury na więcej sprzętu:(. PieCyk to też moje hobby i jednocześnie żródło utrzymania. A trenowałem kilka sportów judo, koszykówkę, pływanie, jazdę na rowerq i chyba to ostatnie było najfajniejsze- między ludzmi na często uczęszczanej ulicy. no i uwielbiam wypady w samczym gronie na ryby.(nie mylić z rypaniem;)) na ostatnim 2 tyg temu nasz kolega bawił się w tytanika i teraz ma ksywę koala albo hangar na uboty:)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

tylko i wyłącznie koszykówka. Niestety ta w polskim wydaniu jest tragiczna. Więc pozostaje NBA, a żaden z polskich kanałów nie pokazuje  :(  :(  :( 

No a dsf tylko w Cz-wie u starych jest  :(  :( 

Ulubiony mój zawodnik to Shawn Kemp ale niestety przedobrzył z dragami i oprócz tego jeszcze się spasł  :oops: 

A ekipa to lubię Portland Trail Blazers

Sam ostatnio przestałem grać bo brak czasu, ale teraz sięprzeprowadzam i mam boisko pod oknami więc będę grać. A dlaczego lubię grać?

Niech sobie ktoś w upał na slfalcie pogra z 6-7 godzin bez przerwy to będzie wiedział dlaczego...

Niestety, Reignman się stoczył po przejściu do Trailblazers,

Lubię kosza bo klimatu street balla 3 na 3 nie da sie porównać z niczym innym

Nogę też lubię

a oglądać to

tenis, siatkę, skoki,żużel,boks :D

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Basket(bardziej uliczny)<------sport wyebany w kosmos

Hokej(gralem troche na lyzwach, sporo na rolkach<---problemy z kolanem)<---------sport wyebany w kosmos

Browar <------kazda odmiana uliczna czy domowa, imprezowa oraz klubowa :D<---------bez tego nie da sie zyc :D :D

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ja kocham tylko koszykowke Dołączona grafika i ostatnio siatkowke 8) Oba sporty <span style="color:red;">[ciach!]</span>ne. Z koszykówki to najlepszy jest zespół... Lakers, Boston Celtics. A ulubiny gracz to wypasiony paker Julius Erving "DR.J" takie rzeczy jakie on wyczyniał w latach 80' to glowa mala i MJ tez ujdzie 8) .

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Jiu Jitsu Brazylijskie

1. Zawarty tam jest trening silowy jak i wytrzymalosciowy-samo zdrowie dla odmieny siedzenia przed kompem

2. Czujesz sie pewniej spacerujac po nieswoim osiedlu

3. Uczucie wiekrzej wartosci wlasnej osoby

4. Jak przezywa sie takie morderczetreningi to w zyciu codziennym nie ma rzeczy niemozliwych

5. ZAJEBISTA satyswakcja jak bez zadnych wlasnych obrazen ciezko nokautujesz 2 dresierzy naraz dlatego ze chieli wymusic 5 zeta na pifo :twisted:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Jiu Jitsu Brazylijskie

1. Zawarty tam jest trening silowy jak i wytrzymalosciowy-samo zdrowie dla odmieny siedzenia przed kompem

4. Jak przezywa sie takie morderczetreningi to w zyciu codziennym nie ma rzeczy niemozliwych

5. ZAJEBISTA satyswakcja jak bez zadnych wlasnych obrazen ciezko nokautujesz 2 dresierzy naraz dlatego ze chieli wymusic 5 zeta na pifo  :twisted:

ZGADZAM SIE W 90% TYLKO ZE U MNIE WYBOR PADL NA MUAY-THAI(Tajski Boks) po takim treningu najczesciej sie nieodzywam ( bo niemam sił) no i tesh sie pewniej czuje:)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Jiu Jitsu Brazylijskie

5. ZAJEBISTA satyswakcja jak bez zadnych wlasnych obrazen ciezko nokautujesz 2 dresierzy naraz dlatego ze chieli wymusic 5 zeta na pifo  :twisted:

ZGADZAM SIE W 90% TYLKO ZE U MNIE WYBOR PADL NA MUAY-THAI(Tajski Boks) po takim treningu najczesciej sie nieodzywam ( bo niemam sił) no i tesh sie pewniej czuje:)

Ciekawe, co bys zrobil gdyby napadli cie wracajacego z treningu? Przeciez sil nie masz!!! :D

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi