Skocz do zawartości
MicJes

NAJLEPSZY SPORT.

Rekomendowane odpowiedzi

A ja uwielbiam lekką atletyke i uprawiam biegi. Powodów nie chce mi się wymianiać bo jest ich za dużo m.in. publiczka ponad 50 000 osób.

To ty moze jestes Robert Mackowiak ze przed taka publika biegasz???

Nie, nie jestem Robertem Maćkowiekiem. Ale czasami Urbasia widuje :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

SUMO :D :wink: :mrgreen: naprawdę super, ale prawdziwą "miłością" są RAJDY SAMOCHODOWE, klimat, atmosfera, zapach spalin (hehe nie w nadmiarze, ale kto był no OSie wie o co chodzi). Niestety sam nie uprawiam co najwyżej sprinty spod świateł :wink: oraz trochę pogrywaliśmy w kosza z kumplami dla zdrowia, formy i kondychy :) choć ostatnio niestety już nie, trzeba by powrócić do starych zwyczajów.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

SUMO  :D  :wink:  :mrgreen:  naprawdę super, ale prawdziwą "miłością" są RAJDY SAMOCHODOWE, klimat, atmosfera, zapach spalin (hehe nie w nadmiarze, ale kto był no OSie wie o co chodzi).

TO JEST TO :D . Dziwne że w swoim poście o tym zapomnialem, JAK MOGŁEM :?

Kuzi GO :!:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Jiu Jitsu Brazylijskie

1. Zawarty tam jest trening silowy jak i wytrzymalosciowy-samo zdrowie dla odmieny siedzenia przed kompem

2. Czujesz sie pewniej spacerujac po nieswoim osiedlu

3. Uczucie wiekrzej wartosci wlasnej osoby

4. Jak przezywa sie takie morderczetreningi to w zyciu codziennym nie ma rzeczy niemozliwych

5. ZAJEBISTA satyswakcja jak bez zadnych wlasnych obrazen ciezko nokautujesz 2 dresierzy naraz dlatego ze chieli wymusic 5 zeta na pifo  :twisted:

ZGADZAM SIE W 90% TYLKO ZE U MNIE WYBOR PADL NA MUAY-THAI(Tajski Boks) po takim treningu najczesciej sie nieodzywam ( bo niemam sił) no i tesh sie pewniej czuje:)

Ciekawe, co bys zrobil gdyby napadli cie wracajacego z treningu? Przeciez sil nie masz!!! :D

tak sie sklada ze trener mieszka podrodze domnie i wracam z nim i z jego bratem strasznie bym chial zostac z nim napadniety o qfa co by sie dzialo LOL zgrzytanie lamanych kosci 8)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Jiu Jitsu Brazylijskie

1. Zawarty tam jest trening silowy jak i wytrzymalosciowy-samo zdrowie dla odmieny siedzenia przed kompem

2. Czujesz sie pewniej spacerujac po nieswoim osiedlu

3. Uczucie wiekrzej wartosci wlasnej osoby

4. Jak przezywa sie takie morderczetreningi to w zyciu codziennym nie ma rzeczy niemozliwych

5. ZAJEBISTA satyswakcja jak bez zadnych wlasnych obrazen ciezko nokautujesz 2 dresierzy naraz dlatego ze chieli wymusic 5 zeta na pifo  :twisted:

ZGADZAM SIE W 90% TYLKO ZE U MNIE WYBOR PADL NA MUAY-THAI(Tajski Boks) po takim treningu najczesciej sie nieodzywam ( bo niemam sił) no i tesh sie pewniej czuje:)

Ciekawe, co bys zrobil gdyby napadli cie wracajacego z treningu? Przeciez sil nie masz!!! :D

heheeh watpie zeby mnie ktos napadl gdy wracam z treningu bo wracam tak jeszce z 7 osobami ale gdyby jakis samobojca sie odwazyl to niedzywalbym sie ale z laczka w ryj to bym jeszce trafil a jak nie to łokciem i na kolanko....

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

A mój sport to jazda rowerkiem po mieście między ludźmi i samochodami ile sił w nogach hehe - to daje ostrego kopa oczywiście do pierwszego wypadu.

Później jazda konna - czyżby nikt tu na konikach nie jeździł ??

No i ogólnie sporty siłowe z moją kobietą hehe(powinno być na pierwszym miejscu)

No i piwko i cięższe żeczy tak dla treningu :wink:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi