SzymonTER Opublikowano 15 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 15 Kwietnia 2005 Od kilku dni męcze się ze zrobieniem ripa dvd do divx. Ściagnąłem już chyba z 15 różnych programów i za każdym razem albo ripper się wiesza, albo nie ma dźwięku, albo jakość obrazu jest beznadziejna, albo film nie trzyma 25fps. Mam już dosyć tego. Pomóżcie. Poratujcie jakils linkiem do faq i programu gdzie wszystko krok po kroku jest napisane, ale sprawdzonego. Niech pisze ten kto już robił ripy dvd. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Paszczu Opublikowano 16 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 16 Kwietnia 2005 http://divx.howto.pl/modules.php?name=Cont...tegories&cid=35 Gotowe rippery od razu sobie odpuść. Gordian Knot to tutaj jedyne słuszne rozwiązanie. Zrobiłem 'na próbę' kilka filmów i naprawdę - nie było żadnego problemu. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wisia Opublikowano 17 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 17 Kwietnia 2005 Spróbuj SmartRippera i VirtualDuba. SmartRipper jest banalnie prosty i ripuje bardzo dobrze, a dalsza kompresja w VirtualDubie. Zrobiłam tak kilkadziesiąt filmów i z żadnym nie miałam problemów. A programy są darmowe.Poza tym cały proces ripowania i kompresji jest pod kontrolą. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...