MeHow Opublikowano 29 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 29 Października 2002 Znacie jakiś inny (szybki!!!) server, gdzie sa uaktualnienia do AVP oprocz samego www.avp.ru/updates ? Skad mozna sciagnac pelna wersje najnowszego AVP (moje jest z 99r :lol: ) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pitur Opublikowano 29 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 29 Października 2002 Witam Moim zdaniem (nie musisz mi wierzyc) zmiana wersji AVP nie ma zadnego sensu. Optymalna to 3.1.x.x. Te nowsze (od 4.0.x.x) maja jedynie: wiecej ikon, piskow, mnostwo bezuzytecznych wodotryskow i pozeraja zasoby. A skutecznosc (te same pliki systemu i te same bazy wirusow) - identyczna. Mirrory update`ow (free) znajdziesz np. tu: http://www.kav.com.pl/uaktualnienia.php . Pozdrawiam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arakasi Opublikowano 31 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 31 Października 2002 Zgadzam sie z przedmowca :wink: Ja tez mam wersje z 99 roku i bardzo ja sobie chwale (3.0.132.2). W przeciwienstwie do wersji 4.x.x.x przy wlaczonym avp monitorze nie spowalnia systemu. Inny adresik do zassania updatow to ftp://avp.com.pl/updates/ Pozdro Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KOala Opublikowano 31 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 31 Października 2002 Ja mam wersję 3.5.133.0 i również jest Ok- system nie odczuwa monitorowania, jak ma to miejsce w innym tego typu sofcie! Co do pobierania baz (programu również) to ja pobieram zawsze przezwww.kaspersky.pl wrzucam na HDD i wtedy zapuszczam z lokalnego dysku- robię tak, ponieważ noszę bazy do domu (modem :( ). Kiedyś pobierałem wprost z ruskich serwerów i jak nie z jednego to z następnego też szło, a wogóle po co ci te linki? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...