michalnici Opublikowano 15 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 15 Kwietnia 2005 ELo. mam pytanie: Da sie cos wycisnac z procka duron 850(zablokowany mnoznik)na plycie k7vza,zasilacz feel 300w.W biosie tylko procentowo ffsb ale to razem z pci/agp a usmazyc dysku i grafy nie chce bo to komuter mojego qmpla. reszta configu dla formalnosci: Rvia tnt 2,cd-rw,fdd,.. Jezeli ktos ma jakis pomysl oprocz wymiany wszystkiego to niech pisze. ps.ostatnio chodzil na 901mhz ale zarazem pci,agp sie podnioslo i nie chcialem nic uszkodzic wiec nadal 850!! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
arczowsky Opublikowano 15 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 15 Kwietnia 2005 eh.. poczytaj faq i poszukaj troche, a o dzielnikach będziesz wiedział wszystko. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Crazy_Ivan Opublikowano 15 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 15 Kwietnia 2005 Odblokować mnożnik i drut modem @. Choć nie wiem czy będzie działał na Spitfire :unsure: . Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Plumpi Opublikowano 15 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 15 Kwietnia 2005 Kiedyś miałem takiego Durnia i po kręceniu samą szyną chodził na 1GHz. Nie duzo ale zawsze coś:) Na chłodzeniu Vulcano 6Cu+.... i mobo Abit KT7A... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...