partyboy666 Opublikowano 15 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 15 Kwietnia 2005 Witam. Właśnie przesiadam się z athlona xp 2000+ (chlodzony volcano 7) na bartona 2800+. Czy konieczna jest wymiana wentyla ?? Dodam ze chcialbym z procka wykrecic lajcikowo narazie ~2,2-2,3 GHz. Aha i planuje do tego volcana zamontowac wiekszy wiatrak (80x80). Pozdrawiam. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
^KapitaN^ Opublikowano 15 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 15 Kwietnia 2005 (edytowane) chyba nie koniecznie musisz wymieniac ale pytanie czy nie przeszkadza ci glosnosc i temp ktore na nim beda. Ja po demontazu wc mam starego titana ktory mi sie ostalo po palomino ma juz ponad 3,5 roku, temp. na stockowych zegarach na bartku 2500+ to 45idle 52load a wyglada tak: czyli duzo gorzej od volcano 7 ,pozatym jest najglosnieszym elementem w mojej budzie. Ale juz sie konczy jego czas ,szukam czegos cichego i wydajnego moze Thermaltake SilentTower 4 in 1 tylko nie wiem czy nie bedzie za glosny w roznych testach roznie oceniaja glosnosc tego wiatraczka. Edytowane 15 Kwietnia 2005 przez ^KapitaN^ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...