Skocz do zawartości
cONmAN

Problemy Ze Sterownikami Gf 6800

Rekomendowane odpowiedzi

Mam taki dziwny problem zainstalowalem wlasnie nowe stery, sciagane z oficjalnej stronki nvidii.wer. 71.89 Po zainstalowaniu porypaly mi sie wszystkie ikon dziwne arty wyskoczyly, takie cos dzieje mi sie tylko na versjach 70.. i wyzej, na ver. 6... nie mam takich problemow, karta nie jest krecona, potoki nie odblokowane. winda xp jest na SP2.na gg nie widze symoblu slonca tylko jego polowe. w czym problem ?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

No i wielka lipa zainstalowalem sterowniki leadteka i caly czas ti samo co za badziew za cholere nie wiem co jest grane. moze to jest przez SP2 ? na windzie ?

1392181[/snapback]

Mam sp2 taką grafe jak Ty , oblokowana , podkręcona i na żadnych sterach kłopotów.Sprawdz ją na innym kompie u kogoś.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

cONmAN----jaki masz sprzęt(a konkretnie chipset płyty głównej)???Pytam bo gdy przeglądałem sobie różne fora dotyczace kart graficznych z serii GF6xxx to natknąłem się na informacje o pewnych problemach związanych ze sterami 7x.xx...

Problemy te wystepują u niemal wszystkich którzy maja płytę główną opartą na układzie VIA KT880 i odmiany tego chipsetu dla układów P4..Problem polega na tym że po zainstalowaniu sterów 7x.xx występują przekłamania i artefakty na pulpicie...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

no trafiles men taki wlasnie mam chipset na plycie glownej...;) no wspaniale trzeba bedzie pomyslec nad wymiana... a moze ulepsza sterowniki...na pulpicie wyskakuje mi te badziewia, w trybie 3d giery smigaja normalnie. no to chyba wiem w czym problem... THX

Edytowane przez cONmAN

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi