cONmAN Opublikowano 15 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 15 Kwietnia 2005 Mam taki dziwny problem zainstalowalem wlasnie nowe stery, sciagane z oficjalnej stronki nvidii.wer. 71.89 Po zainstalowaniu porypaly mi sie wszystkie ikon dziwne arty wyskoczyly, takie cos dzieje mi sie tylko na versjach 70.. i wyzej, na ver. 6... nie mam takich problemow, karta nie jest krecona, potoki nie odblokowane. winda xp jest na SP2.na gg nie widze symoblu slonca tylko jego polowe. w czym problem ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qqrydza Opublikowano 15 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 15 Kwietnia 2005 A jakiego producenta masz tę kartę? Może sterowniki z jego strony będą odpowiednie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cONmAN Opublikowano 15 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 15 Kwietnia 2005 grafe mam identyczna jak Ty Winfast A400 tdh gf 6800 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qqrydza Opublikowano 15 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 15 Kwietnia 2005 W takim razie zainstaluj sterowniki ze strony leadtek'a. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cONmAN Opublikowano 16 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 16 Kwietnia 2005 No i wielka lipa zainstalowalem sterowniki leadteka i caly czas ti samo co za badziew za cholere nie wiem co jest grane. moze to jest przez SP2 ? na windzie ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qqrydza Opublikowano 16 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 16 Kwietnia 2005 Mam SP1 ale uważam, że to nie powinno być powodem artefaktów.Jeśli masz na kartę gwarancję to skontaktuj się z serwisem albo sprawdź jeszcze na innym komputerze. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
konio68 Opublikowano 16 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 16 Kwietnia 2005 No i wielka lipa zainstalowalem sterowniki leadteka i caly czas ti samo co za badziew za cholere nie wiem co jest grane. moze to jest przez SP2 ? na windzie ? 1392181[/snapback] Mam sp2 taką grafe jak Ty , oblokowana , podkręcona i na żadnych sterach kłopotów.Sprawdz ją na innym kompie u kogoś. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Domell Opublikowano 16 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 16 Kwietnia 2005 cONmAN----jaki masz sprzęt(a konkretnie chipset płyty głównej)???Pytam bo gdy przeglądałem sobie różne fora dotyczace kart graficznych z serii GF6xxx to natknąłem się na informacje o pewnych problemach związanych ze sterami 7x.xx... Problemy te wystepują u niemal wszystkich którzy maja płytę główną opartą na układzie VIA KT880 i odmiany tego chipsetu dla układów P4..Problem polega na tym że po zainstalowaniu sterów 7x.xx występują przekłamania i artefakty na pulpicie... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cONmAN Opublikowano 17 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 17 Kwietnia 2005 (edytowane) no trafiles men taki wlasnie mam chipset na plycie glownej...;) no wspaniale trzeba bedzie pomyslec nad wymiana... a moze ulepsza sterowniki...na pulpicie wyskakuje mi te badziewia, w trybie 3d giery smigaja normalnie. no to chyba wiem w czym problem... THX Edytowane 17 Kwietnia 2005 przez cONmAN Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Domell Opublikowano 17 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 17 Kwietnia 2005 cONmAN---tutaj masz linka w którym jest napisane jak rozwiązać ten problem...Niektórym działa innym nie...ale spróbowac warto... http://forums.nvidia.com/index.php?showtopic=3612 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cONmAN Opublikowano 17 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 17 Kwietnia 2005 Dzieki za link sproboje sobie to zrobic... ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...