wampir Opublikowano 29 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 29 Października 2002 Ktora z tych kart bedzie wydajniesza i mniej konfliktowa , wiem ze Radeon ma problemy z niektorymi grami , nie wiem jak Xabre. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pajacyk Opublikowano 29 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 29 Października 2002 przeczytaj recenzje na Frazpc.pl Xabre masakruje R9000 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TwiN Opublikowano 29 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 29 Października 2002 no no ładnie. a wiecie gdzie można dostac Xabre'a od Chaintech'a?? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
combat Opublikowano 29 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 29 Października 2002 a ja jusz dawno mowilem ze Xabre zrobi furrore a wy na to eee tam xabre wiedzialem ze rycerz pokaze na co go stac:) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
combat Opublikowano 29 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 29 Października 2002 a ja jusz dawno mowilem ze Xabre zrobi furrore a wy na to eee tam xabre wiedzialem ze rycerz pokaze na co go stac:)a ja jusz dawno mowilem ze Xabre zrobi furrore a wy na to eee tam xabre wiedzialem ze rycerz pokaze na co go stac:)a ja jusz dawno mowilem ze Xabre zrobi furrore a wy na to eee tam xabre wiedzialem ze rycerz pokaze na co go stac:) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
woj7up Opublikowano 29 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 29 Października 2002 a ja jusz dawno mowilem ze Xabre zrobi furrore a wy na to eee tam xabre wiedzialem ze rycerz pokaze na co go stac:)a ja jusz dawno mowilem ze Xabre zrobi furrore a wy na to eee tam xabre wiedzialem ze rycerz pokaze na co go stac:)a ja jusz dawno mowilem ze Xabre zrobi furrore a wy na to eee tam xabre wiedzialem ze rycerz pokaze na co go stac:) Chyba sie gościu zaciołeś :? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Majdan Opublikowano 29 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 29 Października 2002 Niema sie co dziwić że Xabre jest wydajniejsze od R9k co 2TMU to nie 1 . Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
daFojtek Opublikowano 29 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 29 Października 2002 Niema sie co dziwić że Xabre jest wydajniejsze od R9k co 2TMU to nie 1 .ale Pixet Shadery ma sporo slabsze Xabre!!! choc nie ukrywam ze mialbym go zamiast radka gdybym mogl go gdzies kupic wtedy Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Majdan Opublikowano 29 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 29 Października 2002 Niema sie co dziwić że Xabre jest wydajniejsze od R9k co 2TMU to nie 1 .ale Pixet Shadery ma sporo slabsze Xabre!!! choc nie ukrywam ze mialbym go zamiast radka gdybym mogl go gdzies kupic wtedyXabre rzeczywiście ma lipnego pixel shadera a vertex shadera ma emulowanego tak jak GF4mx ale i tak shadery sie na razie zbytnio nie przydają.Mi np.ani razu sie nie przydał pixel shader a karte mam od premiery . Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
daFojtek Opublikowano 29 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 29 Października 2002 Niema sie co dziwić że Xabre jest wydajniejsze od R9k co 2TMU to nie 1 .ale Pixet Shadery ma sporo slabsze Xabre!!! choc nie ukrywam ze mialbym go zamiast radka gdybym mogl go gdzies kupic wtedyXabre rzeczywiście ma lipnego pixel shadera a vertex shadera ma emulowanego tak jak GF4mx ale i tak shadery sie na razie zbytnio nie przydają.Mi np.ani razu sie nie przydał pixel shader a karte mam od premiery .hehehe co jedynie do demka w 3dmarku ;P Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
combat Opublikowano 30 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 30 Października 2002 ZX drugies strony widzilem gdzies recke chyba komnata pc ze Xabre bylo mieszane i toooo bardzoe poszukam i wam link zapuszczzze jka znajde;) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LOBO Opublikowano 30 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 30 Października 2002 Jak nie wiesz gdzie wykorzystać pixel shadera - to zapuść Morrowinda to zobaczysz :twisted: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...