Skocz do zawartości
wampir

Soltek Xabre 400 vs HIS radeon 9000

Rekomendowane odpowiedzi

a ja jusz dawno mowilem ze Xabre zrobi furrore a wy na to eee tam xabre wiedzialem ze rycerz pokaze na co go stac:)a ja jusz dawno mowilem ze Xabre zrobi furrore a wy na to eee tam xabre wiedzialem ze rycerz pokaze na co go stac:)a ja jusz dawno mowilem ze Xabre zrobi furrore a wy na to eee tam xabre wiedzialem ze rycerz pokaze na co go stac:)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

a ja jusz dawno mowilem ze Xabre zrobi furrore a wy na to eee tam xabre  wiedzialem ze rycerz pokaze na co go stac:)a ja jusz dawno mowilem ze Xabre zrobi furrore a wy na to eee tam xabre  wiedzialem ze rycerz pokaze na co go stac:)a ja jusz dawno mowilem ze Xabre zrobi furrore a wy na to eee tam xabre  wiedzialem ze rycerz pokaze na co go stac:)

Chyba sie gościu zaciołeś :?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Niema sie co dziwić że Xabre jest wydajniejsze od R9k co 2TMU to nie 1 .

ale Pixet Shadery ma sporo slabsze Xabre!!! choc nie ukrywam ze mialbym go zamiast radka gdybym mogl go gdzies kupic wtedy
Xabre rzeczywiście ma lipnego pixel shadera a vertex shadera ma emulowanego tak jak GF4mx ale i tak shadery sie na razie zbytnio nie przydają.Mi np.ani razu sie nie przydał pixel shader a karte mam od premiery .

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Niema sie co dziwić że Xabre jest wydajniejsze od R9k co 2TMU to nie 1 .

ale Pixet Shadery ma sporo slabsze Xabre!!! choc nie ukrywam ze mialbym go zamiast radka gdybym mogl go gdzies kupic wtedy
Xabre rzeczywiście ma lipnego pixel shadera a vertex shadera ma emulowanego tak jak GF4mx ale i tak shadery sie na razie zbytnio nie przydają.Mi np.ani razu sie nie przydał pixel shader a karte mam od premiery .
hehehe co jedynie do demka w 3dmarku ;P

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

• Dodaj nową pozycję...