teges Opublikowano 15 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 15 Kwietnia 2005 Mam zasilacz TAGAN TG480-U01 i dysk S-ATA. I nie wiem czy lepiej bedzie jak bede zasilal ten dysk przez przejsciowke sata z ekranowanego zlacza molex, czy z nieekrowanego zlacza sata bez przejsciowki ?? Doradzce. P.S. kabel od uziemienia przykreca sie do ubudowy ?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BENITO Opublikowano 15 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 15 Kwietnia 2005 W przypadku HDD jest to obojętne. Uziemienie możesz przykręcić do obudowy. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
teges Opublikowano 15 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 15 Kwietnia 2005 ale to zlacze jest specjalnie dedykowane do HDD tlumi zaklocenia czy cos. i teraz nie wiem tylko czy przejsciowka tego nie zepsuje. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BENITO Opublikowano 15 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 15 Kwietnia 2005 Nie zepsuje, nic się nie martw. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
daru Opublikowano 23 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 23 Kwietnia 2005 W przypadku HDD jest to obojętne. Uziemienie możesz przykręcić do obudowy. 1390471[/snapback] a nie do otworów mocujących mobo? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vtg Opublikowano 23 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 23 Kwietnia 2005 "Uziemienie" przykręcić do jakiejkolwiek masy. Bo jak ktoś ma obudowę z plexi to raczej nic nie da przykręcanie do obudowy :lol:. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...