Hawk Opublikowano 29 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 29 Października 2002 Źródło: Benchmark.pl heheheheheheheheheheheh :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: Ja sie chyba zleje z śmiechu :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mateoosh Opublikowano 29 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 29 Października 2002 LOL :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Highlander Opublikowano 29 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 29 Października 2002 za mocne :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ENIGMA Opublikowano 29 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 29 Października 2002 "...No ładne cacko..." Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MicJes Opublikowano 29 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 29 Października 2002 Moze bali sie uszkodzic jadro athlonka ??? :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tukuest Opublikowano 29 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 29 Października 2002 Tego kulera montowalo AMD Service Team? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tanaka Opublikowano 29 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 29 Października 2002 chyba az takich idiotow nie mam ? pewnie jaja ktos sobie zrobil , a mozo oni sa wsrod nas ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 29 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 29 Października 2002 Nie zdziwilbym sie jakby go uszkodzili.. No ale montaz profesjonalny, chyba zglosze sie do nich zeby mi zalozyli nowego proca :) Pozdrawiam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzybu Opublikowano 29 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 29 Października 2002 khe khe khe bo nic innego cenzuralnego mi ... przez gardlo nie przechodzi ciekawe na ile go tak podkrecili XP2600+ :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hawk Opublikowano 29 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 29 Października 2002 I już po problemie z mocowaniem proca przy jakiś kondensatorach przeszkadających wokół socketa :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Axcel Opublikowano 29 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 29 Października 2002 Fajnie będą mieli jak ta nitka/żyłka peknie :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SpiderMAN Opublikowano 29 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 29 Października 2002 Ale trzoda :) ;) Serwis wypas! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
un_ix Opublikowano 29 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 29 Października 2002 :arrow: bardzo ciekawy pomysl na rozwiazanie problemu :D P.S. czyzby zapinka sie im skurczyla ? :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mail'o Opublikowano 29 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 29 Października 2002 Ja nie mogę :D:D:D:D:D:D:D:D Ta żyłka to pewnie żęby nie przenosić drgań na płytę - silent jak w mordę strzelił :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kuki83 Opublikowano 29 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 29 Października 2002 no no cniezle goscie wykombinowali ja bym tak nie wymyslil nawet za 100lat, ciekawe kto im podsunol taki pomysl :D:D:D:D:D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Feluke Opublikowano 29 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 29 Października 2002 Co po niektorzy mysla ze to serwis zrobil. Zajzalem na stronke i sie okazuje ze to serwisanci odkryli w kompie przyniesionym do serwisu przez klijenta :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzybu Opublikowano 29 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 29 Października 2002 a tak na powaznie to trzeba docenic to qrde nie tak latwo zawiazac zylke i to jeszcze na tym i tak mocno ze to nei spadlo qrde normalnie chce tego godcia oznac co to zrobil i jeszcze moze inne fajne patenty w budzie ma na zylke Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ToMo Opublikowano 29 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 29 Października 2002 Dobrze wykombinowane ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fun Opublikowano 29 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 29 Października 2002 śmiejcie się, śmiejcie, ale do mnie też niekiedy różne cudaki na serwis trafiają. Rekord pobił zestaw kupiony w Macro, a firmowany przez firmę NTT. Na procku PIV 1,5 Socket 423 przyczepiony samozaciskającymi opaskami radiator z wentylatorem od Slot'a 1 :))))) Do dzisiaj żałuję, że nie miałem tamtego dnia cyfrówki w pracy. pozdr. Fun Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 29 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 29 Października 2002 buahahahahaha (coś sie ostatnio za często śmieje :lol:) zawodostwo - ciekawe kto to robił :) wędkarz jakiś po setce chyba :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzybu Opublikowano 29 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 29 Października 2002 śmiejcie się, śmiejcie, ale do mnie też niekiedy różne cudaki na serwis trafiają. Rekord pobił zestaw kupiony w Macro, a firmowany przez firmę NTT. Na procku PIV 1,5 Socket 423 przyczepiony samozaciskającymi opaskami radiator z wentylatorem od Slot'a 1 :))))) Do dzisiaj żałuję, że nie miałem tamtego dnia cyfrówki w pracy. pozdr. Fun wruc !! radiator byl polozony na procesor dalej na nim byly opaski takie plastikowe przelozone przez otwory na plycie i zacisniete pod nia ???? a tak na marginesie jaka mial temperatora ?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fun Opublikowano 29 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 29 Października 2002 Dobrze myślisz :) Tak właśnie było. A temperaturką to nikt się nie przejmował, przecież przegrzany PIV zwolni sobie częstotliwość, jak mu będzie za ciepło :) pozdr. Fun Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Axcel Opublikowano 29 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 29 Października 2002 Ja kiedyś na nitke miałem przywiązany cooler do PIII450 bo mi się mocowania zjebały. Niestety długo na tym nie pochodził i musiałem nowy cooler kupować (o którym zresztą pisałem jush na forum). Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Demofoner Opublikowano 29 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 29 Października 2002 pfff....pewnie jak mu odpadnie to na kropelkę do jądra przyklei :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hawk Opublikowano 29 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 29 Października 2002 pfff....pewnie jak mu odpadnie to na kropelkę do jądra przyklei :D Dlaczego takie drogie rozwiązanie 8O . Żyłki na szpulce jeszcze dużo (ze 100 m) :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Demofoner Opublikowano 29 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 29 Października 2002 ja na zawiązanie takiego pięknego węzełka straciłbym z 10m żyłki i nerwy :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dr_Zoidberg Opublikowano 29 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 29 Października 2002 A może koleś ma pod spodem cold plate :lol:. A taka żyłka mocniejsza jest niż zapinka - na oko ta co jej kolo użył ma jakieś 100 KG/M. :lol: :lol: :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bucaramanga Opublikowano 29 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 29 Października 2002 smiejcie sie, smiejcie, a goscie na pewno uzyli profesjonalnego wezla:) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 29 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 29 Października 2002 hmmm ja jako zeglarz od dluzszego czasu twierdze ze to moze dzialac:PP tylko jak im za wysoka temp skoczy to bedzie problem..... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzybu Opublikowano 30 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 30 Października 2002 paskim zawiazali osemkami zabezpieczyli ale reszte ucieli a powinni zbuchtowac cala szpule hehe :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...