Skocz do zawartości
rob_e

redhat 8.0

Rekomendowane odpowiedzi

Na sto procent pierwsze trzy CD. Reszta zbedna. Tylko sie nie dziw czemu np. tuner TV jest na trzeciej plycie (tak samo jak w Mandrake`u 8.x), zas "bardzo potrzebne" FreeOffice zasmieca pierwsza.. Chyba nikt nie pojmie zawilego sposobu myslenia dystrybutorow Linuxa :-(

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

A co do ich myslenia to ja mam jeszcze jedno pytanko :

Czemu do qwy n.... w tym redhacie nie KwinTV a jest ten nedzny Xawtv

Ktory jest prawie niekonfigurowalny (rozdzielka obrazu na fullscreen) !!!!!!!!!!!!!!

PS. Bo go tam nie ma prawda ??!! :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

A co do ich myslenia to ja mam jeszcze jedno pytanko :

Czemu do qwy n.... w tym redhacie nie KwinTV a jest ten nedzny Xawtv

Ktory jest prawie niekonfigurowalny (rozdzielka obrazu na fullscreen) !!!!!!!!!!!!!!

PS. Bo go tam nie ma prawda ??!! :)

niestety w psyche wielu rzeczy nie ma :(

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

ale i tak fajnie wygląda :)

BTW dlaczego przy standardowej instalacji a nie expert / nie musiałem experta bo zobaczył od razu hpt372/ nei ma kodeków do mp3 ? czy też ja coś przegapiłem jak wrzucalem ( dopiero teraz to zauwazyłem jak cdpraranoją z gripem ripowałem audio a tu only ogg i wav, mnie to co prawda nie przeszkadza bo mp3 posiadam mało i nie lubię ale zasada to zasada/

pozdro

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

ale i tak fajnie wygląda :)

BTW dlaczego przy standardowej instalacji a nie expert / nie musiałem experta bo zobaczył od razu hpt372/ nei ma kodeków do mp3 ? czy też ja coś przegapiłem jak wrzucalem ( dopiero teraz to zauwazyłem jak cdpraranoją z gripem ripowałem audio a tu only ogg i wav, mnie to co prawda nie przeszkadza bo mp3 posiadam mało i nie lubię ale zasada to zasada/

pozdro

trzeba doinstalowac recznie

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi