rob_e Opublikowano 29 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 29 Października 2002 czy ktos wie na ilu jest płytkach. bo mam do sciągniecia 5.... to troche duzo. przypuszczam ze dwie ostatnie to zródła ale nie jestem pewien...) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cana Opublikowano 29 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 29 Października 2002 wystarczy 3 pierwsze / ja przynajmniej psyche instalowałem z 3 i chodzi :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pitur Opublikowano 29 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 29 Października 2002 Na sto procent pierwsze trzy CD. Reszta zbedna. Tylko sie nie dziw czemu np. tuner TV jest na trzeciej plycie (tak samo jak w Mandrake`u 8.x), zas "bardzo potrzebne" FreeOffice zasmieca pierwsza.. Chyba nikt nie pojmie zawilego sposobu myslenia dystrybutorow Linuxa :-( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
amdek Opublikowano 2 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 2 Listopada 2002 A co do ich myslenia to ja mam jeszcze jedno pytanko : Czemu do qwy n.... w tym redhacie nie KwinTV a jest ten nedzny Xawtv Ktory jest prawie niekonfigurowalny (rozdzielka obrazu na fullscreen) !!!!!!!!!!!!!! PS. Bo go tam nie ma prawda ??!! :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzys'az Opublikowano 2 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 2 Listopada 2002 A co do ich myslenia to ja mam jeszcze jedno pytanko : Czemu do qwy n.... w tym redhacie nie KwinTV a jest ten nedzny Xawtv Ktory jest prawie niekonfigurowalny (rozdzielka obrazu na fullscreen) !!!!!!!!!!!!!! PS. Bo go tam nie ma prawda ??!! :) niestety w psyche wielu rzeczy nie ma :( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cana Opublikowano 2 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 2 Listopada 2002 ale i tak fajnie wygląda :) BTW dlaczego przy standardowej instalacji a nie expert / nie musiałem experta bo zobaczył od razu hpt372/ nei ma kodeków do mp3 ? czy też ja coś przegapiłem jak wrzucalem ( dopiero teraz to zauwazyłem jak cdpraranoją z gripem ripowałem audio a tu only ogg i wav, mnie to co prawda nie przeszkadza bo mp3 posiadam mało i nie lubię ale zasada to zasada/ pozdro Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzys'az Opublikowano 2 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 2 Listopada 2002 ale i tak fajnie wygląda :) BTW dlaczego przy standardowej instalacji a nie expert / nie musiałem experta bo zobaczył od razu hpt372/ nei ma kodeków do mp3 ? czy też ja coś przegapiłem jak wrzucalem ( dopiero teraz to zauwazyłem jak cdpraranoją z gripem ripowałem audio a tu only ogg i wav, mnie to co prawda nie przeszkadza bo mp3 posiadam mało i nie lubię ale zasada to zasada/ pozdro trzeba doinstalowac recznie Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...