Gorgiasz Opublikowano 15 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 15 Kwietnia 2005 witam i pozdrawiam. mam taki problem, a mianowicie gdy wlaczam jakikolwiek program, ktory laczy sie z netem to znaczy z http (chyba) to po zakmnieciu tego programu wyskakuje mi blad: instrukcja spod (jakis cyferki) odwoluje sie do pamieci pod adresem(jakies cyferki). pamiec nie moze byc "read". tak mi sie dzieje np w IE 6.0, outlook express i np w programie dziendobry. dolaczam screena tego bledu.. Moj system to XP PRO SP2 dzieje mi sie tak czaly czas nawet po reinstalach. prosze o -pomoc. jezeli bedzie trza cos jeszcze podac to podam.. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ouara Opublikowano 15 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 15 Kwietnia 2005 zajrzuj tu no i google Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gorgiasz Opublikowano 15 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 15 Kwietnia 2005 wylaczylem pamiec wirtualna, dalem default i za kazdym razem nici z tego.. mysle ze jest to troche inny problem gdyz ja mam to przy zamykaniu a kolega mial co jakis czas.. nie mam juz pojecia od czego to zalezy... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzmot Opublikowano 15 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 15 Kwietnia 2005 No cóż, ja miałem ten błąd na gf440mx przy niedobrych sterownikach, ale to jeden z tych paskudnych błędów, które mają różne przyczyny :? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...