ppp19 Opublikowano 15 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 15 Kwietnia 2005 Witam. Jeśli denerwuje was ze zakladam temat a w innych jest odpowiedz to serdecznie przepraszam . Mam do dyspozycji 500 zeta i chcialbym kupić monitorek 19 cali. Na allegro jest mrowie takich monitorów. Prosze o porade jaki wybrać bo z tej dziedziny jestem totalnym laikiem. Uzywany bedzie do codzeinnej pracy (raczej mało gier). Temat byl w dziale monitory gdzie przez 3 dni weszlo na niego 13 osób... Porazka Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
flash Opublikowano 15 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 15 Kwietnia 2005 Jesli jesteś zainteresowany konkretnie - daj znać na PW - podam Ci konkretnie gdzie mozna kupić dobry monitor za podobną kwotę.Sam jestem od zawsze uzytkownikiem CRT kupowanych jako lezaki i naprawde polecam taki rodzaj zakupów.Cena odpowiednia a jak się dokladnie wie czego chce mozna kupic naprawde dobre monitory oszczedzając sporo pieniędzy.W kazdym razie ogólnie moge powiedzieć ze zainteresuj się TYLKO monitorami na Trinitronach lub Diamondtronach - sa płaskie - obraz doskonały i są długowieczne bez zmian w jakośći.Nie polecam zadnych egzotycznych marek za "dobrą" cene bo poza kineskopem liczy się dobra elektronika. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ppp19 Opublikowano 15 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 15 Kwietnia 2005 okej wlasnie mialem na mysli cos plaskiego ale zapomialem dodać Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzmot Opublikowano 15 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 15 Kwietnia 2005 Ostatnio widziałem piekny monitorek za 499 zeta: 21 cali, 1600x1200@100Hz, całkiem płaski i naprawdę ostry obraz w rogach ekranu. Stał w jednym z komisów w Koszalinie i był jakiejś zupełnie nieznanej mi firmy. Na codzień używam LCD, ale pomijając miejsce na biurku i pobór prądu, taki monitorek to rewelacja - do wszystkiego. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...