Skocz do zawartości
ppp19

19 Cali I 500 Zeta

Rekomendowane odpowiedzi

Witam. Jeśli denerwuje was ze zakladam temat a w innych jest odpowiedz to serdecznie przepraszam . Mam do dyspozycji 500 zeta i chcialbym kupić monitorek 19 cali. Na allegro jest mrowie takich monitorów. Prosze o porade jaki wybrać bo z tej dziedziny jestem totalnym laikiem. Uzywany bedzie do codzeinnej pracy (raczej mało gier). Temat byl w dziale monitory gdzie przez 3 dni weszlo na niego 13 osób... Porazka

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Jesli jesteś zainteresowany konkretnie - daj znać na PW - podam Ci konkretnie gdzie mozna kupić dobry monitor za podobną kwotę.Sam jestem od zawsze uzytkownikiem CRT kupowanych jako lezaki i naprawde polecam taki rodzaj zakupów.Cena odpowiednia a jak się dokladnie wie czego chce mozna kupic naprawde dobre monitory oszczedzając sporo pieniędzy.W kazdym razie ogólnie moge powiedzieć ze zainteresuj się TYLKO monitorami na Trinitronach lub Diamondtronach - sa płaskie - obraz doskonały i są długowieczne bez zmian w jakośći.Nie polecam zadnych egzotycznych marek za "dobrą" cene bo poza kineskopem liczy się dobra elektronika.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ostatnio widziałem piekny monitorek za 499 zeta: 21 cali, 1600x1200@100Hz, całkiem płaski i naprawdę ostry obraz w rogach ekranu. Stał w jednym z komisów w Koszalinie i był jakiejś zupełnie nieznanej mi firmy. Na codzień używam LCD, ale pomijając miejsce na biurku i pobór prądu, taki monitorek to rewelacja - do wszystkiego.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi