traxit Opublikowano 15 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 15 Kwietnia 2005 (edytowane) Siemano!!! Ostatnio przed zaladowaniem windy xp pojawil mi sie taki komunikat: Nieprawidłowy plik BOOT.INI Bootowanie z pliku C:\Windows System sie zaladowal co prawda ale przy kazdym ponownym uruchomieniu sie to pojawia i zaczyna mnie w[ciach!].... bo troche to trwa!!! Jesli ktos zna sposob na pozbycie sie tego to bede bardzo wdzieczny :) Z gory dziex Edytowane 15 Kwietnia 2005 przez traxit Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SGJ Opublikowano 15 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 15 Kwietnia 2005 Wklej tu ten boot.ini. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gorgiasz Opublikowano 15 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 15 Kwietnia 2005 no to go pokaz i zedytujemy. nic powaznego Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
traxit Opublikowano 15 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 15 Kwietnia 2005 Hmmm nie bardzo wiem jak mam to wam pokazac..... komunikat ten pojawia sie jeszcze przed ladowaniem systemu!!! W lewym gornym rogu wyswietla sie: Nieprawidlowy plik BOOT.INI Rozruch z C:\Windows\ ..po czym nastepuje ladowanie windy. Jest to troche czasochlonne wiec chcialbym sie tego pozbyc. Pozdro!!! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gorgiasz Opublikowano 15 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 15 Kwietnia 2005 ale my chcemy Twoj plik boot.ini wejdz do niego i skopiuj i wklej tutaj! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
traxit Opublikowano 15 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 15 Kwietnia 2005 No juz po problemie.....wyszlo na to ze boot.ini musial sie wykasowac (jakims cudem...lol) ale na szczescie Gorqiasz podeslal mi swoj i wszystko jest ok. @Gorqiasz >>>dziex Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...