nalewa0 Opublikowano 15 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 15 Kwietnia 2005 A więc mam P III 450mhz na slot1 i nie mogę zdjąć radiatora. Wentylator ściągam, a radziator razem z resztą trzymają takie 4 bolce. Tak to wygląda: http://www.1coolpc.com/install/p3.htm Tak jak na obrazkach trzymają 4 piny, ale nie chce ich rozwiercać. Próbowałem je wypchnąć ale nie chce niczego uszkodzić. Czy istnieje jakaś inna możliwość na ściągnięcie tego??? Bo boje się że jak będe próbował to na hama wypchnąć to jescze coś uszkodzę. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grzechu Sin Opublikowano 16 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 16 Kwietnia 2005 Nie chcę nic mówić ale ja bym na Twoim miejscu je jednak rozwiercił ,bo inaczej to chyba nie da rady :? <_< a jest to najprostrzy sposób (chyba) Miałem kiedyś problem z wyjęciem PIII 733 z płyty głownej (na socket) ,bo był zamocowany na stale - co za kretynizm! Udało mi się ale o mało co nie połamałem mobo Krótko mówiąc zrób to z super wyczuciem inaczej będzie klops ! Powodzenia! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
durek5 Opublikowano 18 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 18 Kwietnia 2005 hmm dziwna sprawa ja proponuje złapać z ajeden z bolców i pociągnąć go do siebie a potem przekręcić w którąś strone może wyskoczy??Spróbuj a może zadziała bo rozwiercanie to dlamnie troche dziwne:) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KWS89 Opublikowano 18 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 18 Kwietnia 2005 Ja w 233 połąmałem przód obudowy i wtedy podszedłem z kombinerkami i odgięłem takie chamskie blaszki trzymajace to na miejscy :wink: ale w p3 może jest jakoś inaczej;) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miravo Opublikowano 18 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 18 Kwietnia 2005 A ja mam sposob mechaniczny :-P kiedys przypadkowo moj proc p3 800 EB spadl z wysokosci 1,5 metra... radiator odpadl :D a proc dziala do dzis :lol: ale nie probojcie tego w domu B) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...