Rekin_2005 Opublikowano 15 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 15 Kwietnia 2005 Mam pentium III 950 MHz i chcę wiedzieć o ile mogę go podkręcić bojestem początkującym w tych tematach, więc proszę o dokładbne wskazówki:) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bjabrzyk Opublikowano 15 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 15 Kwietnia 2005 jedziesz z fsb do kąd będą zwisy podnosisz napięcie i jedziesz dalej, proste :-) a pozatym poszkaj i popatrz w faq Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekin_2005 Opublikowano 15 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 15 Kwietnia 2005 bjabrzyk napisał(a): jedziesz z fsb do kąd będą zwisy podnosisz napięcie i jedziesz dalej, proste :-) a pozatym poszkaj i popatrz w faq 1390898[/snapback] Żebym ja wiedział co to jest fsb to by było dobrze:) A jak podnieść napięcie? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kl_mce Opublikowano 15 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 15 Kwietnia 2005 Rekin_2005 napisał(a): Żebym ja wiedział co to jest fsb to by było dobrze:) A jak podnieść napięcie? 1390923[/snapback] k**** człowieku, ckm masz czy co http://forum.purepc.pl/index.php?showtopic=29395 FAQ sie kłania jak dla mnie to EOT Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bjabrzyk Opublikowano 15 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 15 Kwietnia 2005 (edytowane) no to mówie wejdż do faq i tam jest mnóstwo tematów o podkręcaniu procków i innych badziewiów :-) EDIT: kl_mce byłeś szybszy :) Edytowane 15 Kwietnia 2005 przez bjabrzyk Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Domik Opublikowano 15 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 15 Kwietnia 2005 W takim razie polecam dział FAQ. A dopiero potem :) baw się w OC. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzegrz Opublikowano 15 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 15 Kwietnia 2005 moze najpier zobacz jak "zatytułowany" jest twój zasilacz ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bjabrzyk Opublikowano 15 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 15 Kwietnia 2005 nie mów mu o zasilaczu bo on nawet nie przeczytał faq więc to narazie czarna magia chłopak sie podszkoli to będzie myślał o zasilaczu Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzegrz Opublikowano 15 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 15 Kwietnia 2005 o ile sie nie myle to chyba on pisał o tym ze chce spalic procek i naciagnac ojca na nowy :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bjabrzyk Opublikowano 15 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 15 Kwietnia 2005 aaaaa to on!!! :lol: pamiętam to :lol: dowiedział sie że trzeba podkręcić i podnieść napięcie żeby spalić proca a teraz pyta sie jak to zrobić :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BusteR Opublikowano 15 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 15 Kwietnia 2005 na takim procku moze sobie pocwiczyc, bo jakis kosmicznych efektow to raczej nie uda sie osiagnac . potem namowisz ojca na cos lepszego i jazdaa B) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bjabrzyk Opublikowano 15 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 15 Kwietnia 2005 BusteR cytałeś ten temat jego o tym spalaniu procka??? :lol: nie???? to popatrz i sie pośmiej , on napisał tylko 6 postów więc nie trudno znależdż Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzegrz Opublikowano 15 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 15 Kwietnia 2005 Jak by chciał popalic to by pewnie wsadził ten srubokręt w zasilacz, tak jak wtedy mowiłem. Mozliwe ze odbył rozmowe z ojcem i nici z nowego kompa, więc zabiera sie za OC. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekin_2005 Opublikowano 15 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 15 Kwietnia 2005 bjabrzyk napisał(a): aaaaa to on!!! :lol: pamiętam to :lol: dowiedział sie że trzeba podkręcić i podnieść napięcie żeby spalić proca a teraz pyta sie jak to zrobić :lol: 1390977[/snapback] Rozmawiałem z ojcem i powiedział że jak się procek spali to mi nie kupi nowego:( Dlatego chcę wiedzieć o ile podkręcić ten który mam (tak by go nie spalić) Ale najpierw przeczytam tego faq, ale możecie mi powiedzieć o ile podnieść. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bjabrzyk Opublikowano 15 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 15 Kwietnia 2005 musisz sam popróbować, my nie wróżki!!!! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
alberto56 Opublikowano 15 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 15 Kwietnia 2005 a muwiles ojcu o zmianie plyty gluwnej , pamieci , zasilacza i innyvh pierdach ?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzegrz Opublikowano 15 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 15 Kwietnia 2005 Choc Rekin nie jestem to odpowiem ze pewnie tak, skoro przesiadka z P3 na cos nowego. jesli nie to nawet nie musiałes, skoro tato sie na wymiane SAMEGO proca nie zgodził. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bjabrzyk Opublikowano 15 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 15 Kwietnia 2005 zasilka i pamięci to jak cier moge ale bez nowej mobo to sie nie obejdzie Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekin_2005 Opublikowano 15 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 15 Kwietnia 2005 Pluskwa napisał(a): Choc Rekin nie jestem to odpowiem ze pewnie tak, skoro przesiadka z P3 na cos nowego. jesli nie to nawet nie musiałes, skoro tato sie na wymiane SAMEGO proca nie zgodził. 1391008[/snapback] Zmienił mi ostatnio płyte główną i ramy, więc chyba teraz szkoda mujest kasy :? :-| Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
alberto56 Opublikowano 15 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 15 Kwietnia 2005 ja kiedys mialem p2 500mhz o jezu jak to dawno bylo... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bjabrzyk Opublikowano 15 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 15 Kwietnia 2005 no to masz pomysły po co zmieniłaś mobo z pIII na pIII???? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kl_mce Opublikowano 15 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 15 Kwietnia 2005 Rekin_2005 napisał(a): Rozmawiałem z ojcem i powiedział że jak się procek spali to mi nie kupi nowego:( Dlatego chcę wiedzieć o ile podkręcić ten który mam (tak by go nie spalić) Ale najpierw przeczytam tego faq, ale możecie mi powiedzieć o ile podnieść. 1390993[/snapback] po co podkręcać kubek z wodą :lol: :lol: :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Przemq Opublikowano 15 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 15 Kwietnia 2005 (edytowane) Oj Rekin_2005 to jak bedzie z tym twoim procem do spalenia ??? dajesz mi go, a ja ci podesle spalonego PIII900 :lol: :lol: FAQ :mur: :mur: Edytowane 15 Kwietnia 2005 przez Przemq Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bjabrzyk Opublikowano 15 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 15 Kwietnia 2005 po kubku z wodą może zadziałać jak wyschnie więc lepiej nie próbować bo wkładasz... nie działa idziesz po ojca..... działa Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
alberto56 Opublikowano 15 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 15 Kwietnia 2005 potraktuj go profesjonalnie zdejmij chlodzenie, wluz go ( odepnij dyski, napedy, pamieci. na wypadek...) wloncz plyte kompa, czekaj, czekaj 3 min .... teraz sprubuj go wlonczys z coolerem i zobacz... jak nie podzialalo a watpie to znowu Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekin_2005 Opublikowano 15 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 15 Kwietnia 2005 A jakbym sprzedał ten procesor (950 MHz) i skaner Plustek i aparat cyfrowy to bi mi starczyło na jakiś szybki procesor i płyte główną? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzegrz Opublikowano 15 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 15 Kwietnia 2005 a jaki masz aparat??, bo jesli jakis dobry to mogło by starczyc. Choc gdybym miał dobra cyfrówke to bym jej za zadne skarby nie sprzedał, bo to zbyt zajefajna sprawa :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekin_2005 Opublikowano 15 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 15 Kwietnia 2005 Pluskwa napisał(a): a jaki masz aparat??, bo jesli jakis dobry to mogło by starczyc. Choc gdybym miał dobra cyfrówke to bym jej za zadne skarby nie sprzedał, bo to zbyt zajefajna sprawa :) 1391060[/snapback] Mam Fuji Film A203 2MP. Mi tam go nie szkoda bo mi babka z niemiec kamerke cyfrową przysłała na urodziny:) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
alberto56 Opublikowano 15 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 15 Kwietnia 2005 nie oddawaj aparatu i skanera na rzecz krzemu :) a jaka masz reszte configu ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekin_2005 Opublikowano 15 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 15 Kwietnia 2005 alberto56 napisał(a): nie oddawaj aparatu i skanera na rzecz krzemu :) a jaka masz reszte configu ? 1391075[/snapback] Ten gupi procek - 950 MHz Ramy - DDR 256 MB HDD - 40 GB Grafika - GeForce FX 5600 128 MB I gupią obudowe <_< Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...