grzegrz Opublikowano 15 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 15 Kwietnia 2005 (edytowane) http://allegro.pl/show_item.php?item=47961759 czy to ten aparat??? bo jesli tak to mozesz zaoszczedzic skaner ----------- edit: Masz DDR? Edytowane 15 Kwietnia 2005 przez Pluskwa Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekin_2005 Opublikowano 15 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 15 Kwietnia 2005 1391084[/snapback]Nie wiem bo mi od kilku tygodni allegro wiesza się na 38% Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bjabrzyk Opublikowano 15 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 15 Kwietnia 2005 ekkhhhmmm........ powiem jasno beznadziejna grafa <_< Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
alberto56 Opublikowano 15 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 15 Kwietnia 2005 stary to nie jest zle to nie jest zle szal tez nie ale .. ludzie maja gorzej :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bjabrzyk Opublikowano 15 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 15 Kwietnia 2005 np. ja <_< Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekin_2005 Opublikowano 15 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 15 Kwietnia 2005 To w końcu o ile mogę go podkręcić? Bo powoli wypadamy z tematu:) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzegrz Opublikowano 15 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 15 Kwietnia 2005 O ile to ci dokładnie nie powiemy, ale powiem ci ze nie wiele. Nawet jesli go juz podkrecisz to zbytniej roznicy nie będzie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
alberto56 Opublikowano 15 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 15 Kwietnia 2005 odpowiedz jest jedna gosciu i mozesz ja znalezc na stronach INTELA ale ci powiem ze p3 produkowali tylko do 1 Ghz bo byl kres technologiczy ( i pewnie podstawki i chipsety tez nie wyrabialy ) wiec widzisz ni ? a 1ghz sie grzalllll tak na tym jadrze ze by ci reke na wylot przepalil :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dawid afg Opublikowano 16 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 16 Kwietnia 2005 Możesz sprawdzić na tej stronie : http://www.cpudatabase.com/index.cfm?Action=search wyniki podkręcania różnych procesorów Intela i AMD. Jak chcesz, to możesz poszukać tam swojego... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...