Skocz do zawartości
witek_p

Jak kogoś interesuje GF3Ti200.....

Rekomendowane odpowiedzi

....... to zapraszam na priv lub e-mail.

MSI GF3Ti200 PRO-TD 128 MB DVI TV-Out (MS-8851).

Wersja Box, używana 3 miesiące, kręci się na 251 GPU - 515 MEM.

W komplecie wszystko co daje MSI do tej karty.

Pozdr.

Sorry że tu ale na giełdę to chyba nikt nie zagląda a jak bym rzucił na sprzęt to i tak tu by wylądowało.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

....... to zapraszam na priv lub e-mail.

MSI GF3Ti200 PRO-TD 128 MB DVI TV-Out (MS-8851).

Wersja Box, używana 3 miesiące, kręci się na 251 GPU - 515 MEM.

W komplecie wszystko co daje MSI do tej karty.

Pozdr.

Sorry że tu ale na giełdę to chyba nikt nie zagląda a jak bym rzucił na sprzęt to i tak tu by wylądowało.

A czy interesują Cie oferty typu "mój gf2mx + dopłata" czy tylko kasa??

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Myślisz, że Ci się opłaca?

Moja (podkręcona) TNT2 jest jakieś  15-20% wolniejsza od MX400...

Buuuuuuuuuuhhhhhaaaaaaaaaa :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: tak i wtedy się obydziłeś :wink: :wink: :wink: M64 chćbyś niewiem jak podkręcał to nawet nie dojdzie do 1/4 (albo jeszcze mniej) MX400. Cieszę się że niktórym dobisuje dobry humor.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

to zeby sie nie marnowala w shafie, to dam ci 200 :)

Uznam za żart. Ale mam do ciebie jedno pytanie odnośnie ALFA ŻEL. Kiedyś czytałem jakiś temat i z tego co pamiętam to ty właśnie tego używasz. Grzebałem trochę i nigdzie nie mogę znaleźć czy to coś jest samoprzylepne. Możesz coś na ten temat napisać. Chcę w moim GF4Ti przykleić lub w inny sposób przymocować radiatoey na pamięci i nie wiem czy właśnie nie użyć tego żelu. W discotechu nic o tym nie piszą.

Pozdr.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Myślisz, że Ci się opłaca?

Moja (podkręcona) TNT2 jest jakieś  15-20% wolniejsza od MX400...

Buuuuuuuuuuhhhhhaaaaaaaaaa :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: tak i wtedy się obydziłeś :wink: :wink: :wink: M64 chćbyś niewiem jak podkręcał to nawet nie dojdzie do 1/4 (albo jeszcze mniej) MX400. Cieszę się że niktórym dobisuje dobry humor.

mialem kiedys savage 4 pro 32mb czyli cos podobnego to m64 moze ciut gorszy i kiedys pozyczyem od qmpla prolinka mx-400 32mb ultra i w kwaku 3 mialem z 30 na 40 klatek czyli 10 klatek niby 30% ale spodziewalem sie wtedy czegos wiecej w sumie nie zauwazylem zadnej roznicy nwet w jakosci obrazu

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ja mogę wziąśc ja za darmo :D  :D  :D  8)

Uznam że tego nie czytałem. Jak będziesz chciał sprzedać swojego też Ci tak napiszę. :D :D :D

Pozdr.

dobra..ok.... ja bede sie oglaszal za troszke mniej niz miesiac :lol: :lol: 8)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ja do tego o MX400 i rivach i savagach... jezeli miales tego savage na jakims Celeronie 300 albo mniej to sie nie dziw... wrzucilbyc Radeona 9700 i bys wzrostu nie mial.... ostatnio widzialem jak GF 4 MX 440 wyciaga 4500 w 3dmarku 2001 na Athlonie 750 :P a ja na GF 2 Pro mam 4200...

Dodam ze ten MX wyciagal prawie 7000 na antku 1700+ wiec widac jak procek wplywa na grafe...

I jeszcze jedno PS... widzialem tez test Radeona 9700 na bodajze 266 MHz, albo 233 - ale ubaw :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Dodaj nową pozycję...