witek_p Opublikowano 29 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 29 Października 2002 ....... to zapraszam na priv lub e-mail. MSI GF3Ti200 PRO-TD 128 MB DVI TV-Out (MS-8851). Wersja Box, używana 3 miesiące, kręci się na 251 GPU - 515 MEM. W komplecie wszystko co daje MSI do tej karty. Pozdr. Sorry że tu ale na giełdę to chyba nikt nie zagląda a jak bym rzucił na sprzęt to i tak tu by wylądowało. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bruce Opublikowano 30 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 30 Października 2002 dam ci 150 zeta i dorzuce mojego gf2 mx 400 :P :lol: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kain Opublikowano 30 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 30 Października 2002 dam ci 150 zeta i dorzuce mojego gf2 mx 400 :P :lol: bruce idąc Twoim tokiem myślenia dam Ci 50 zł i dorzucę moją Rivę :lol: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bruce Opublikowano 30 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 30 Października 2002 dam ci 150 zeta i dorzuce mojego gf2 mx 400 :P :lol: bruce idąc Twoim tokiem myślenia dam Ci 50 zł i dorzucę moją Rivę :lol: trza dbac o wlasne interesy ;) :P Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Duronio Opublikowano 30 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 30 Października 2002 dam ci 150 zeta i dorzuce mojego gf2 mx 400 :P :lol: bruce idąc Twoim tokiem myślenia dam Ci 50 zł i dorzucę moją Rivę :lol: Myślisz, że Ci się opłaca? Moja (podkręcona) TNT2 jest jakieś 15-20% wolniejsza od MX400... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
witek_p Opublikowano 30 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 30 Października 2002 dam ci 150 zeta i dorzuce mojego gf2 mx 400 :P :lol:A po co mi kolejna karta. TNT2 w szafie razem z Savage 3D a teraz jeszcze dojdzie do nich GF3Ti. Ale tak już na serio to odnośnie ceny zawsze się można dogadać. Pozdr. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BOLERO Opublikowano 30 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 30 Października 2002 za tego gf 3 dałbym około 450 zeta Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Neo's Opublikowano 30 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 30 Października 2002 Ja mogę wziąśc ja za darmo :D :D :D 8) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
witek_p Opublikowano 30 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 30 Października 2002 za tego gf 3 dałbym około 450 zetaZapraszam e-mail lub priv jeżeli się zdecydujesz. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
witek_p Opublikowano 30 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 30 Października 2002 Ja mogę wziąśc ja za darmo :D :D :D 8)Uznam że tego nie czytałem. Jak będziesz chciał sprzedać swojego też Ci tak napiszę. :D :D :D Pozdr. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mutos Opublikowano 31 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 31 Października 2002 ....... to zapraszam na priv lub e-mail. MSI GF3Ti200 PRO-TD 128 MB DVI TV-Out (MS-8851). Wersja Box, używana 3 miesiące, kręci się na 251 GPU - 515 MEM. W komplecie wszystko co daje MSI do tej karty. Pozdr. Sorry że tu ale na giełdę to chyba nikt nie zagląda a jak bym rzucił na sprzęt to i tak tu by wylądowało. A czy interesują Cie oferty typu "mój gf2mx + dopłata" czy tylko kasa?? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
witek_p Opublikowano 31 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 31 Października 2002 Niestety kart już mam kilka i raczej wymiana z dopłatą nie wchodi w grę. Pozdr. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mutos Opublikowano 1 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 1 Listopada 2002 Rozumiem. Udanej transakcji!! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
witek_p Opublikowano 1 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 1 Listopada 2002 Dzięki, coś jednak mi podpowiada że do niej nie dojdzie i kolejna karta trafi do szafy. :) Pozdr. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bruce Opublikowano 1 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 1 Listopada 2002 to zeby sie nie marnowala w shafie, to dam ci 200 :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Crazy_Ivan Opublikowano 1 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 1 Listopada 2002 Myślisz, że Ci się opłaca? Moja (podkręcona) TNT2 jest jakieś 15-20% wolniejsza od MX400... Buuuuuuuuuuhhhhhaaaaaaaaaa :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: tak i wtedy się obydziłeś :wink: :wink: :wink: M64 chćbyś niewiem jak podkręcał to nawet nie dojdzie do 1/4 (albo jeszcze mniej) MX400. Cieszę się że niktórym dobisuje dobry humor. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
witek_p Opublikowano 1 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 1 Listopada 2002 to zeby sie nie marnowala w shafie, to dam ci 200 :)Uznam za żart. Ale mam do ciebie jedno pytanie odnośnie ALFA ŻEL. Kiedyś czytałem jakiś temat i z tego co pamiętam to ty właśnie tego używasz. Grzebałem trochę i nigdzie nie mogę znaleźć czy to coś jest samoprzylepne. Możesz coś na ten temat napisać. Chcę w moim GF4Ti przykleić lub w inny sposób przymocować radiatoey na pamięci i nie wiem czy właśnie nie użyć tego żelu. W discotechu nic o tym nie piszą. Pozdr. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
shakur_45 Opublikowano 1 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 1 Listopada 2002 Myślisz, że Ci się opłaca? Moja (podkręcona) TNT2 jest jakieś 15-20% wolniejsza od MX400... Buuuuuuuuuuhhhhhaaaaaaaaaa :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: tak i wtedy się obydziłeś :wink: :wink: :wink: M64 chćbyś niewiem jak podkręcał to nawet nie dojdzie do 1/4 (albo jeszcze mniej) MX400. Cieszę się że niktórym dobisuje dobry humor. mialem kiedys savage 4 pro 32mb czyli cos podobnego to m64 moze ciut gorszy i kiedys pozyczyem od qmpla prolinka mx-400 32mb ultra i w kwaku 3 mialem z 30 na 40 klatek czyli 10 klatek niby 30% ale spodziewalem sie wtedy czegos wiecej w sumie nie zauwazylem zadnej roznicy nwet w jakosci obrazu Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Neo_x Opublikowano 2 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 2 Listopada 2002 Ja mogę wziąśc ja za darmo :D :D :D 8)Uznam że tego nie czytałem. Jak będziesz chciał sprzedać swojego też Ci tak napiszę. :D :D :D Pozdr. dobra..ok.... ja bede sie oglaszal za troszke mniej niz miesiac :lol: :lol: 8) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Elektron Opublikowano 2 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 2 Listopada 2002 Jakie ma pamięci i jaki dostęp?? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
witek_p Opublikowano 2 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 2 Listopada 2002 Jeżeli piszesz do mnie to nie mam pojęcia. Gdzieś czytałem że Samsung 5ns, ale nie jest to pewne. Bez żadnych przeróbek chodzi max. na 251 GPU i 515 MEM. Powyżej pojawiają się już artefakty. Pozdr. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
witek_p Opublikowano 5 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 5 Listopada 2002 Karta sprzedana. Pozdr. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SuChyY Opublikowano 6 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 6 Listopada 2002 Ja do tego o MX400 i rivach i savagach... jezeli miales tego savage na jakims Celeronie 300 albo mniej to sie nie dziw... wrzucilbyc Radeona 9700 i bys wzrostu nie mial.... ostatnio widzialem jak GF 4 MX 440 wyciaga 4500 w 3dmarku 2001 na Athlonie 750 :P a ja na GF 2 Pro mam 4200... Dodam ze ten MX wyciagal prawie 7000 na antku 1700+ wiec widac jak procek wplywa na grafe... I jeszcze jedno PS... widzialem tez test Radeona 9700 na bodajze 266 MHz, albo 233 - ale ubaw :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
reed Opublikowano 7 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 7 Listopada 2002 Karta sprzedana. Pozdr. Topic blokniety , na prosbe zakladajacego. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...