doberm4n Opublikowano 15 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 15 Kwietnia 2005 Witam serdecznie. Mam problemik ze sprzetem, ale najpierw podam konfigurację: Mainboard: MSI K7N2 Delta2 Platinum Procek: AMD Sempron 2200+ Grafika: Sapphire Radeon 9250 128MB 128bit DVI TV-out Pamięć: 512 MB RAM (256MB GoodRAM 400 MHz + 256MB Elixir 400 MHz) Cooler na procku to nic specjalnego - 1800 obr\min, temperatura procka po kilkunastu godzinach pracy (Internet, aplikacje biurowe, gry) Waha się w granicach 40-44 stopni, natomiast zaraz po odpaleniu kompa - 37 stopni. Teraz przejdę do rzeczy. Chodzi o to, że po podniesieniu częstotliwości taktowania magistrali procka ze 166 na 180 komp wiesza się przy wgraniu się windowsa... Wiem, że sprzęt nie jest super ale te 180 - 200 Mhz to chyba powinno poleciec no nie? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
alberto56 Opublikowano 15 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 15 Kwietnia 2005 to zalezy moze pci nie wyrabia Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
doberm4n Opublikowano 15 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 15 Kwietnia 2005 Tzn na tej płycie taktowanie PCI nie jest zsynchronizowane z reszta, więc raczej nie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
doberm4n Opublikowano 15 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 15 Kwietnia 2005 Aha! używam podkładki Coopera na procku i stosuję pastę z zawartością srebra. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
alberto56 Opublikowano 15 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 15 Kwietnia 2005 suuuuper to ma wplyw .... nie powiniem sie za h@# wieszac .... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Domik Opublikowano 15 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 15 Kwietnia 2005 a jaki zasilacz masz :>? pozdr Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
doberm4n Opublikowano 16 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 16 Kwietnia 2005 No sorki całkiem zapomniałem podać zasiłki :) To jest standard Codegen 300W. Tyle że nie mam podłączonych żadnych urządzeń dodatkowych - tylko to co naipsałem + FDD + Combo. Myslisz że 300W to za mało by mogło być? Pozdro. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
alberto56 Opublikowano 16 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 16 Kwietnia 2005 to i tak malo 300w i JESZCZE CODESHIT !!! to tak jak bys mial 200 w niezlej firmy i jeszcze by ci sie j@#$L :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cho-marek Opublikowano 23 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 23 Kwietnia 2005 Nie jest to wina sprzętu płyta źle się zachowuje po przestawieniu w biosie na manual. Bios jest skopany. Pokombinuj z ustawieniami w cell menu, d.o.t. Polecam temat msi k7n2 delta złote rady. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...