Skocz do zawartości
guru

Wolno Dzialajacy Komputer

Rekomendowane odpowiedzi

...jaaasne olac to... i konstruowac na AMD a najlepiej na AMD K6-2 i jak dobrze pojdzie to za roznice nie tylko VGA sobie kupi ale moze i na SVGA styknie - a to juz jest WYPAS... ;)  :D

1395166[/snapback]

Eh, z K6-2 zbyt wiele problemow wowczas bylo. Do Windowsa 98 trzeba bylo specjalne latki instalowac, inaczej sial bledami. Z Intelem nie bylo tutaj zadnych problemow :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Eh, z K6-2 zbyt wiele problemow wowczas bylo. Do Windowsa 98 trzeba bylo specjalne latki instalowac, inaczej sial bledami. Z Intelem nie bylo tutaj zadnych problemow :)

1395512[/snapback]

yyyy chyba masz na mysli wina 95 ( wychodzil po instalacji blad ochrony plikow czy jakos tak )

mialem k6-2 500 i musze powiedziec ze byla to super maszynka , zjadala wszystkie uwczesne cielaki i p2 , w du.pe dostawala jedynie od p3 ( no coz ) :]

ale ogolnie znowu jak to na forum zrobil sie off

czy kolega , zalozyciel tego tematu powie czy cos z rad pomoglo ?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

yyyy chyba masz na mysli wina 95 ( wychodzil po instalacji blad ochrony plikow czy jakos tak )

mialem k6-2 500 i musze powiedziec ze byla to super maszynka , zjadala wszystkie uwczesne cielaki i p2 , w du.pe dostawala jedynie od p3 ( no coz ) :]

1395521[/snapback]

Na pewno Windows 95? Mi caly czas kojarzy sie z tym wersja 98 i jako tymczasowej obejscie zmniejszano predkosc procesora ;)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

powiem tak moze i byly jakies wersje k6 ktore nie lubily 98 , moja lubila 98 natomiast nie chciala sie bratac ze starsza wersja czyli 95 ( a chcialem ja zainstalowac z ciekawosci i zobaczyc jaka roznica jest w predkosci 95vs98 , niestety nie udalo sie , a grzebac mi sie nie chcialo )

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

"moze i dla wszystkich, ale jezeli ktos ma pierdzielic banialuki (podobne zreszta do Twoich) - tylko po to, zeby sie dowartosciowac(??) - to moze lepiej niech sobie daruje jakiekolwiek wypociny"

Nie wiem nie zrozumiales o co tutaj chodzi?? taki jestes nierozgarniety?? przeciez wcale celki nie sa takie zle na XP co innego jak grasz w gry...

Wezzzcie typ co dojebal kuzwa mac, ech szkoda slow

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Z tego co wiem wszystko stało się samo z siebie i komp wczesniej latał więc raczej konflikt odpada... pewnei coś się 'zesrało', stawiam na hdd,,, moze hmm biorąc pod uwage że plyta zapewne przewala *C celek wzuca throtling i wtedy ... sloooł mołszyn ;) a z kąd wiem ? ;) guru to kolega z lanu ;)

Tsoushi :-) ty mój przyjacielu i sąsiedzie :-) czytając ten topik wiem już o co ci chodziło ;) nazwijmy to "zorientowanym konfliktowo oftopowym postoje*stwem" ;)

Za twierdzenie że sys ledwo biega bo ma celka 2000 powinni dawać bany imo ;) świadczy to o totlanym braku nie tylko wiedzy ale i chocby checi myślenia... Na działanie systemu większy wpływ ma chocby czipset ze juz o dysku nie wspomnę...

Ciekawe co odpowie taki madry człowiek jak mu powiem że mam celafona 300 (kejszowego B) )z 192ramcu i XP Pro lata fajnie (czytaj zadowalająco i dużo powyżej oczekiwań) :-)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

BTW: Intele sa lipne sprawa jest zamknieta CIACH!!!!!!!!

1393921[/snapback]

Nie wiem nie zrozumiales o co tutaj chodzi?? taki jestes nierozgarniety?? przeciez wcale celki nie sa takie zle na XP co innego jak grasz w gry...

Wezzzcie typ co dojebal kuzwa mac, ech szkoda slow

1395654[/snapback]

...no i kto tutaj jest nierozgarniety, hee..???

to jak jest w koncu z tymi intelami/celkami - sa lipne, czy nie sa takie zle??? bo sam sobie zaprzeczasz

a moze cierpisz na rozdwojenie jazni?? ;)

ja pierdziele, ale Wy jestescie... przeciez nikt Was nie obraza to nie obrazajcie ludzi, ktorzy maja AMD procki dobra?

1396561[/snapback]

to niech sie sami nie osmieszaja wypisujac idiotyzmy zaslyszane zapewne u roznej masci podworkowych "specjalistow"

(nie tyczy sie to oczywiscie wszystkich userow AMD - wbrew pozorom wiekszosc z nich jest normalna i nie wypisuje glupot na tym forum)

Edytowane przez rosolini

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi