Johnny77 Opublikowano 15 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 15 Kwietnia 2005 Witam wszystkich!! mam maly problem wlasnie zakupilem glosniczki creativa t7900 i niestety cos jest z glosem. problem polega na tym iz jak sa wlaczone i podgloszone prawie na maxa to strasznie szumia a w tle slychac cichy glos windowsa (czyli slychac go podczas startu czy klikania na foldery tylko strasznie cich) iwem ze mozna to jakos ustawic tylko niewiem jak prosze o pomoc!! moj komputer to plytka intela d865perl plytka nowa dopiro co zakupilem procesor p4 1,8 gforce fx5700 128mb, craeative 2zs (mialem wczesniej zestaw dtt2500 i wsio dzialalo ok) moze ktos zna jakis numer do pomocy technicznej creativa?? dziekuje za pomoc Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KWS89 Opublikowano 16 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 16 Kwietnia 2005 podgłośń w kompie we właściwościach karty lub czymśtakim, albo podłacz pod inne złącze w dźwięku,aalbo dociśnij wtyczke. Takie moje rady :wink: Pozdrawiam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Johnny77 Opublikowano 17 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 17 Kwietnia 2005 podgłośń w kompie we właściwościach karty lub czymśtakim, albo podłacz pod inne złącze w dźwięku,aalbo dociśnij wtyczke. Takie moje rady :wink: Pozdrawiam 1393174[/snapback] niestety wsio jes dobrze i powinno dz9ialac Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...