slaszu Opublikowano 15 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 15 Kwietnia 2005 Kupilem zasilacz ( enermax 365p-ve ) i po podlaczeniu, windows XP dziala dobrze , ale jak wlacze HL2 ( czy CS:Source) to po paru minutach grania komputer sie wylacza ( tak jak by prad wylaczyli ), potem sie spokojnie znowu wlacza i chodzi do poki znow nie zaczne grac. wczesniej na Codegenie 300W przy wylaczonym jednym dysku i DVD komputer chodzil dobrze. ( nie wiem jak inne gry bo gram tylko w ta ). Co to moze byc ?? Mam atlona 1333@1466 ( 133x11), plyte epox na KT400A, 2x 256 (266MHz), 2x 40GB IBM`a, DVD,nagrywarke, Radeona 9500@9700pro, Enermax 365P-VE Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
alberto56 Opublikowano 15 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 15 Kwietnia 2005 sprubuj inna gre, i jeszcze jedno sprawdz stery wszystkie i sciagnij patcha Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pmp Opublikowano 16 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 16 Kwietnia 2005 brawo! :) piwo dla tego pana :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
IchBinIdiot Opublikowano 16 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 16 Kwietnia 2005 brawo! :) piwo dla tego pana :) 1392868[/snapback] pmp - a tobie co? po przeczytaniu spadłes pod biurko? :lol: W temacie: Poprzednio napisałes że przyczyną była płyta główna http://forum.purepc.pl/index.php?showtopic...53entry547653 czy teraz sprawdziłes ja zachowuje się komp na nominalnych taktowaniach wszystkich podzespołów? Nie odpowiem na tak zadane pytanie, bo bez sprawdzenia sprzętu nie ma szans na wymyślenie "co to jest". Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BENITO Opublikowano 16 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 16 Kwietnia 2005 To normalne u niego. Nic konstruktywnego. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...