Grzechu Sin Opublikowano 15 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 15 Kwietnia 2005 Witajcie , Po zabijających ćwiczeniach i wykładach na uczelni wróciłem do domu i znalazłem świetny art! Wszystko po angielsku ale jak przeczytałem całość to po pierwsze dostałem drgawek :) a później pojawiła sie piana na moich ustach :lol: W tym arcie (mam nadzieje,ze post sie nie powtarza:) ) w którym jest test adaptera ,który umożliwia włożenie procesorów Intel Pentium M do płyt czysto dektopowych (firmy Asus)! Polecam lekture tego arta! Fani Intela lączcie sie B) ARTYKUŁ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sir_ice Opublikowano 15 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 15 Kwietnia 2005 ciekawe... ciekawe..... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JAVX Opublikowano 15 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 15 Kwietnia 2005 http://forum.purepc.pl/index.php?showtopic=62586&st=0 :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...