janekwisniewskipadl Opublikowano 15 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 15 Kwietnia 2005 Mam semprona i tagana 380w, jak krece na 185 to sie resetuja ustawienia, czy to oznacza ze musze zmienic napiecie? O ile ? Jak na razie mam 1.6 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
alberto56 Opublikowano 15 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 15 Kwietnia 2005 nie powinno byc tak, mialem 2400+ i szedl przy nominalnym napieciu na 200 fsb bez problemu aha ale to bylo na innej plycie i i szlo asynchro czyli pci i agp stalo na normalnych, nie wiem jak jest u ciebie ale jak i sie tez kreci pci to masz problem nieznam tej plyty :( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
janekwisniewskipadl Opublikowano 16 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 16 Kwietnia 2005 NIestety ma program easy tune na plycie do plyty glownej to jak krece fsb to pci i agp tez ida do gory, ale byly na 36 i 77 czyli w miare normalnie - moze to przez pamieci? Mam takie 256MB DDR400 Elixiry [jakies nanya]. Wiem tez zeby sie nie krecilo agp i pci to trzeba jakies dzielniki ustawiac - tylko gdzie? :( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
m-c-ool Opublikowano 16 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 16 Kwietnia 2005 NIestety ma program easy tune na plycie do plyty glownej to jak krece fsb to pci i agp tez ida do gory, ale byly na 36 i 77 czyli w miare normalnie - moze to przez pamieci? Mam takie 256MB DDR400 Elixiry [jakies nanya]. Wiem tez zeby sie nie krecilo agp i pci to trzeba jakies dzielniki ustawiac - tylko gdzie? :( 1392204[/snapback] Ja mam semprona 2400+ na płycie ASRock K7VT4A+ i mi chodzi na fsb 200Mhz i szyna zmienioną z 333 na 400 przy ramach "goodram" (nie za super) zasilacz 250Wat i mi działa jako 2800+ i częstotliwość żeczywista 2000Mhz Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
janekwisniewskipadl Opublikowano 16 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 16 Kwietnia 2005 (edytowane) No to cos mi plyta glowna robi jakiegos wala :( ktos ma ta plyte co ja i semprona 2400 na fsb 200 puszczonego?? update Hej ale to nie do konca tak, poniewaz komp po zmianach w biosie sie uruchamia ponownie i nagle monitor gasnie - monitora nie da sie zapalic ale komp dalej dziala :blink: Edytowane 16 Kwietnia 2005 przez crash_zero Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
alberto56 Opublikowano 16 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 16 Kwietnia 2005 widzisz muj opis na dole ? to tez jest gigabite i tez TERAZ mam easy tuna i jest tak jak u ciebie tylko ze u mnie na 190 jest maks, gigabity nie kupujesz do oc ale dla tego zebys mial stabilnosc :( wiec nie poszalejesz zmien na inna plyte ( czytaj na forum ) i jedziesz go nawet do 220 i ma 2,2 ghz u mnie tak chodzil przez jakis czas na popszednim sprzecie. no niestety takie zycie :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...