Gość kev Opublikowano 15 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 15 Kwietnia 2005 Witam... Mam takiego kompa jak w podpisie ,, ale podobjno moja grafa jest słaba :/ nie wiem czemu ale tak. i chciałęm sobie ją podkręcić ale nie wiem jak i słyszałem że to się jakoś dziwnie robi :P aha i co mi to da że ją podkręce ???? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lukk_K Opublikowano 16 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 16 Kwietnia 2005 dlaczego nikt nie usuwa takich tamatow??? uzyj chlopie searcha!! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 16 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 16 Kwietnia 2005 1.karta jest słaba na dzisiejsze czasy 2. jak podkręcisz to uzyskasz moze kilka klatek w grach 3.polecam faq ,riva tunnera z www.guru3d.com i 3dmarka jakiegos. przeczytaj, uzyj rivatunera zmieniając suwaki a potem sprawdz czy wszystko jest ok w 3dmarku Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PiotrKołakowski Opublikowano 16 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 16 Kwietnia 2005 Karta jest cienka jak [gluteus maximus] wężą. Nic ci nie da że ją podkręcisz. Zapomnij o bezstresowym graniu na tym shicie. Kto ci wcisnął takie padło? Kup sobie GF 6600 albo GF 6200. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 16 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 16 Kwietnia 2005 Karta jest cienka jak [gluteus maximus] wężą. Nic ci nie da że ją podkręcisz. Zapomnij o bezstresowym graniu na tym shicie. Kto ci wcisnął takie padło? Kup sobie GF 6600 albo GF 6200. 1391874[/snapback] widzisz w swojej pseudo wypowiedzi odpowiedz na postawione w tamacie pytanie? to sobie odpusc takie teksty.... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
emilooos Opublikowano 16 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 16 Kwietnia 2005 Karta jest cienka jak [gluteus maximus] wężą. Nic ci nie da że ją podkręcisz. Zapomnij o bezstresowym graniu na tym shicie. Kto ci wcisnął takie padło? Kup sobie GF 6600 albo GF 6200. 1391874[/snapback] No jasne, gluteus jak nic, kup sobie GF6800Ultra eheehe <_< Kocham takie wypowiedzi, lolu czy nie przychodzi Ci na myśl, ze tą kartę kupował pewnie z jakieś 2 lata temu, a wyjezdzasz z 6200 i 6600 ;/ pomyśl :mur: A nawet jesli karte kupił niedawno, to nic na to nie poradzisz, skąd on ma siano wytrzepać, zeby kupić sobie 6600? Jak mu dasz to pewnie i sobie kupi <_< Co do tematu, to często takie wyduje się ostanio "mam taką i taką karte ile z niej wycsne" :> No ale jezeli nie closed jeszce to powiem krótko - a kręć sobie tą karte jak chcesz (rivka tuner etc.) ale nie oczekuj niczego nadzwyczajnego, jakiś wielkiego przyrostu fps, kręcić możesz dla własnej satysfakcji, że starałeś się coś z nią zrobić ;) W końcu to forum dla OC :rolleyes: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Amd_Powered Opublikowano 16 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 16 Kwietnia 2005 to to samo co fx5200 wiec mozesz tez szukac o tym;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość kev Opublikowano 16 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 16 Kwietnia 2005 a jak się rivą tunerem kręci :> bo nie ffiem :> Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
suchyjastrzab Opublikowano 16 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 16 Kwietnia 2005 Jak nie wiesz jak to @ sterami, a na początek radze zajżeć do podstawowych... ....bo jeszcze spalisz to co masz. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bjabrzyk Opublikowano 18 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 18 Kwietnia 2005 faq nie gryzie <_< Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kobrowisko Opublikowano 18 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 18 Kwietnia 2005 Możesz jeszcze spróbować kręcić ją z poziomu sterowników.Tylko najpierw musiałbyś troszke w rejestrze zmienić. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bjabrzyk Opublikowano 19 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 19 Kwietnia 2005 ta zmiana w rejestrze to poprostu coolbits Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...