Skocz do zawartości
Gość kev

Kręcenie Gr 5500

Rekomendowane odpowiedzi

Witam...

Mam takiego kompa jak w podpisie ,, ale podobjno moja grafa jest słaba :/ nie wiem czemu ale tak.

i chciałęm sobie ją podkręcić ale nie wiem jak i słyszałem że to się jakoś dziwnie robi :P aha i co mi to da że ją podkręce ????

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

1.karta jest słaba na dzisiejsze czasy

2. jak podkręcisz to uzyskasz moze kilka klatek w grach

3.polecam faq ,riva tunnera z www.guru3d.com i 3dmarka jakiegos.

przeczytaj, uzyj rivatunera zmieniając suwaki a potem sprawdz czy wszystko jest ok w 3dmarku

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Karta jest cienka jak [gluteus maximus] wężą. Nic ci nie da że ją podkręcisz. Zapomnij o bezstresowym graniu na tym shicie. Kto ci wcisnął takie padło? Kup sobie GF 6600 albo GF 6200.

1391874[/snapback]

widzisz w swojej pseudo wypowiedzi odpowiedz na postawione w tamacie pytanie?

to sobie odpusc takie teksty....

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Karta jest cienka jak [gluteus maximus] wężą. Nic ci nie da że ją podkręcisz. Zapomnij o bezstresowym graniu na tym shicie. Kto ci wcisnął takie padło? Kup sobie GF 6600 albo GF 6200.

1391874[/snapback]

No jasne, gluteus jak nic, kup sobie GF6800Ultra eheehe <_< Kocham takie wypowiedzi, lolu czy nie przychodzi Ci na myśl, ze tą kartę kupował pewnie z jakieś 2 lata temu, a wyjezdzasz z 6200 i 6600 ;/ pomyśl :mur: A nawet jesli karte kupił niedawno, to nic na to nie poradzisz, skąd on ma siano wytrzepać, zeby kupić sobie 6600? Jak mu dasz to pewnie i sobie kupi <_<

Co do tematu, to często takie wyduje się ostanio "mam taką i taką karte ile z niej wycsne" :> No ale jezeli nie closed jeszce to powiem krótko - a kręć sobie tą karte jak chcesz (rivka tuner etc.) ale nie oczekuj niczego nadzwyczajnego, jakiś wielkiego przyrostu fps, kręcić możesz dla własnej satysfakcji, że starałeś się coś z nią zrobić ;) W końcu to forum dla OC :rolleyes:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi