ufoufnal Opublikowano 15 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 15 Kwietnia 2005 (edytowane) Piszcie tu prosze o bloczkach z 3 króćcami bo taki chce kupic. Zastanawiam sie nad X3M'em ale zawsze lepiej popytac. X3M ma zapinki na LGA775 ? Moze jest cos wydajniejszego a dostepnego w naszym kraju... Edit: Sorry juz poprawione Edytowane 16 Kwietnia 2005 przez ufoufnal Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grzechu Opublikowano 15 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 15 Kwietnia 2005 Nie wiem co to klucce ale wydaje mi się, że odwiedziny na stronie jet-pc.com trochę Ci pomogą jeśli chodzi o bloczki, bo z gramatyką to może byc trudniej. Pozdrawiam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ufoufnal Opublikowano 16 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 16 Kwietnia 2005 Odpowie ktos cos :razz: ?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
muciek Opublikowano 16 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 16 Kwietnia 2005 na 3 krócce to jeszcze nie spotkałem, F2S, X2P, Zalamn wszytko na 2 krócce Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
igomako Opublikowano 16 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 16 Kwietnia 2005 Uriel jest na 3 krócce. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...