Skocz do zawartości
Jurmungandr

Jak Przetestować Gf 6800 Ultra?

Rekomendowane odpowiedzi

Ej wiesz co, zaprawde powiadam ci, ze nie musisz kręcic tej karty, serio.

1391766[/snapback]

zastanów sie co napisałes;]

przecież jesteśmy na tweaku;]]]

nie ma rzeczy której nie trzeba kręcic;>

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

nie ma rzeczy których nie trzeba kręcić, to moze oc drukarki :lol:

A tak poważnie to wynik jak najbardziej si, co do kręcenia to pewnie jej wrzuciłeś odrazu jakieś wartosci z kosmosu <_< Stopniowo oc i testuj, tudzież badaj temp. i po krzyku..

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Gość Grzechu_1990

11817 w 3DMarku 2003 tu duzo? Bo nie mam z czym porownac, a wogole do tej mojej karty jest taki programik V-tuner2 troche tam pokrecilem ale wyskoczyly artefakty na ekranie wiec zrobilem default, ktos moze sie z tym bawil??

1391758[/snapback]

Chyba dużo :wink: Co do podkręcania to chyba RivaTuner, ja podkręcałem swoją grafe z 200/166@250/190 i jest stabilnie, a z tego co widziałem też masz geforce2 mx400 64ram i bit, daj takie parametry jak ja i powinno być stabilnie :wink: :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

odpal sobie dooma 3 w rozdzielczosci conajmniej 1024(pozniej wyzsze) ustaw wszystkie detale na max,wcisnij jednoczesnie `+ctr+alt i wpisz w konsoli:timedemo demo1.demo)odpali sie test,ktory ci powie ile karta srednio wycisnela klatek.

Edytowane przez Rezker

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi